Naglar och träning   

Datum: 2010-11-30 Tid: 19:36:20    

Mina naglar brukar alltid vara så långa och fina, dock inte nu tydligen. Min ena tumnagel går bara sönder hela tiden och vägrar bli normalt filad(funkar tyvärr inte att fila den onormalt heller) Och har man en nagel som är kort, ska alla vara det. Min pianolärare lär väl jubla imorgon^^

Snart är det dags för I form med Anna Anka igen, känns så bra att sitta framför TVn med en massa godis och se på när andra tvingas träna. Nä, skämt å sido man lär sig faktiskt lite av det och kanske får man någon gång tillräckligt mycket motivation för att göra något åt sina egna mat- och träningsvanor. Måste ta och göra styrketräningspasset jag gjorde i lördags någon mer gång denna veckan, annars lär jag ju få lika hemsk träningsvärk igen. Dock kör jag på lite lättare hantalar här hemma, 2kgs istället för 2½(3?)kgs... Det enda negativa med att träna hemma är att ingen håller koll på en, och att jag måste städa mitt rum innan jag kör igång. Yogamattan ligger just nu ihopknötad i en hörna för att mina skor tar för mycket plats. Illa...

Måste ta och hyra in någon till att ta lite nya bilder, så jag kan fixa till designen. Känns knäppt att ha en massa hästar med när jag inte rider längre.

   yeay...   

Datum: 2010-11-30 Tid: 13:27:25    
Nu är mitt schema helt åt skogen, kan verkligen inte följa ett sådant om ingen säger åt mig och påminner mig stup i kvarten. Fick lite hjälp av Frida angående min tankekarta, kändes bra att hon tyckte jag var på rätt väg i alla fall. Har ju mest varit det som stört, vill ju inte lägga ner en massa tid för att sedan upptäcka att det är totalt fel.

Nu blir det lite revolutioner^^

   30 november 2010   

Datum: 2010-11-30 Tid: 10:01:29    

Lektionsfri dag idag. Skönt, fast lite seg känner jag mig allt... Träningsvärken vägrar släppa, men den försvinner väl någon gång. Tänkte hinna med en massa plugg idag, har skrivit ett litet schema som jag ska försöka hålla mig till, men jag tror jag redan har spräckt det^^


   29 november 2010   

Datum: 2010-11-29 Tid: 16:58:01    
Idag har varit så underbart väder, har bara velat sätta på mig ett par skidor och kasta mig utför en pist. Tyvärr har vi ju inga sådana här runt omkring, så jag fick nöja mig med att gå i snön. Gick faktiskt till skolan i morse, kom i tid, till och med först av alla i klassen! Det har inte hänt någon gång de senaste tre åren, om man nu inte räknar tyskalektionerna där det bara var jag och Tiina...
Har fortfarande träningsvärk sedan igår, och ikväll är det zumba. Fast det ska bli riktigt skoj och värken försvinner ju om man rör på sig mer.

Kollade på Spirit - hästen från vildmarken för en liten stund sedan. Så mysigt med tecknade filmer, men usch vad dålig kvalité det är egentligen. Har filmen på VHS, och det märks... Men man vänjer sig rätt snabbt vid den lite gryniga bilden, det är ju dte man är uppvuxen med =)

   Kallt   

Datum: 2010-11-28 Tid: 20:43:54    



Hy, snöstorm ute och i det gick vi luciatåg i bara särkarna(med massor av kläder under) inget vidare bekvämt, men kul. Höll på att förfrysa mina händer.
Har haft träningsvärk i halva kroppen hela dagen idag, och imorgon är det ett pass zumba som gäller. Får hoppas att det inte gör riktigt lika ont efter det.
Lite lagom ful bild på mig, är inte fotogenisk för fem öre, än mindre i dåligt ljus och med en webkamera samt med tandställning åt alla håll och kanter så jag inte ens kan le utan att den syns. Fats dåligt ljus, blir det ännu sämre än på denna kan det nog bli bra, för då syns jag inte alls!


   28 november 2010   

Datum: 2010-11-28 Tid: 11:40:07    
Julskyltning idag, ska både spela piano i kulturhuset samt går luciatåg genom byn. Kommer verkligen bli iskallt...

Sitter och försöker beställa lite böcker, har ett presentkort från förra julen som jag helst ska använda upp. Men kan inte riktigt bestämma mig för vilka böcker jag vill ha. Har kommit upp i halva beloppet nu i alla fall, får hoppas jag hittar någon till som jag känner att jag vill ha.
Ska vara duktig och kolla/programmera ihop tidsinställda vägguttag också idag. Pappa orkar inte läsa bruksanvisningen så jag får 50kr om jag fixar det^^

   27 november 2010   

Datum: 2010-11-27 Tid: 13:53:16    
Är slut i kroppen nu, nästan i alla fall. Har tränat styrketräning i nån timme, ska bli spännande att se hur jag går imorgon...
Vet inte riktigt vart jag ska göra av med all min trötthet, kvittar ju hur mycket/hur lite jag än sover lika trött ändå. Troligtvis beror det på mörkret, men det är grymt jobbigt ändå. En energikick, jag tack!

   25 november   

Datum: 2010-11-25 Tid: 16:30:28    
Idga fyller jag 18år och 5 månader^^ Väldigt bra att veta känner jag...
Fysiken idag var riktigt intressant, för den fanns inte... Typ, det var bara väldigt hög sannolikhet att den gjorde det, men man kna inte veta säkert. Låter helflumm men så är det!
Nu ska jag ägna mig åt saker som inte är lika flumm, inte särskilt roliga heller för den delen menmen...

   24 november 2010   

Datum: 2010-11-24 Tid: 16:24:09    
Bara en månad kvar till julafton!
Förutom det har jag inte så mycket att säga. Är grymt trött, och borde egentligen gå och sova. Men jag tror inte det hjälper, för om en halvtimme ska jag iväg och spela piano igen. Och efter det har jag en del plugg att göra... Har som tur är sovmorgon i morgon i alla fall, och den ska jag verkligen ta till vara på!

   Mina tankar// Frida ;)   

Datum: 2010-11-24 Tid: 12:26:03    

God morgon :P
Sitter här i skolan med Marre o Sara:) vi ska ha religions prov :'( bläää... men va fan de är ju de enklaste ämnet :D sen har vi med varit duktiga att måla våra stafflier som ska bli vita svarta :D denna veckan har varit skön schemalagt har vi tre lektioner :D men så överambisiösa som vi är har vi sex lektioner denna veckan!!!! Något är allvarligt fel -.-


   Pluggpaus   

Datum: 2010-11-22 Tid: 17:39:08    
Känns som om jag knappt börjar innan jag tar en paus... Men jag hinner färdigt lite i taget, och bättre att det är med många små pauser och arbetet blir bra än utan paus och det blir dåligt.

Om en timme kommer Therese hit, och då ska vi vidare och dansa Zumba. Hahaha, känns lite skumt faktiskt, men hoppas att det är lika kul som alla säger att det är. Behöver ju hitta någon form av träning nu när jag slutat rida.

   22 november 2010   

Datum: 2010-11-22 Tid: 15:32:18    
Var i skolan idag och var duktig. Egentligen hade jag inte behövt komma dit då alla andra var komplediga men vi var ändå tre stycken där och räknade matte. Maten var för en gångs skull god i matsalen, kanske för att de inte behövde laga så mycket idag. Jag och Frida var sedan ytterligare lite duktiga och målade/slipade färdigt i alla fall två staffli. Vi hann inte med att måla alla delar så fyra långa pinnar är kvar att måla. Bara för att irritera läraren valde vi att inte hitta den vita färgen utan köra på svarta staffli istället. Blev mycket snyggare!

Nu ska jag fortsätta vara flitig, får hoppas att det går bra^^

   Harry Potter   

Datum: 2010-11-21 Tid: 20:48:48    
Var nu och kollade eftermiddagsbio, vet inte riktigt vad jag ska tycka om filmen. Hade jag inte läst boken precis innan hade den nog varit superbra. Men nu var det ju inte så, satt och störde mig på massor som var helt fel i jämförelse med boken. Att det var någon som satt bara en rad bak och läste texten högt för sin unge gjorde ju inte upplevelsen bättre precis heller, det finns väl en 11års gräns av en anledning och vem släpar med sin unge som inte kan läsa på en engelsk film med text? Grymt irriterande!
Så till sommaren ska jag inte läsa boken precis innan sista delen, och inte gå på eftermiddagen utan vänta tills typ visningen som är senast på kvällen...!

   21 november 2010   

Datum: 2010-11-21 Tid: 11:13:03    

Ikväll ska jag äntligen se Harry Potter!! Läste ut boken igår, för tredje gången. Är lite orolig för att filmen inte ska matcha mina förväntningar, de har ju inte gjort det sedan trean eller något...
Har städat lite nu på morgonen, och ska snart ta tag i något skolarbete hade jag tänkt. Om jag verkligen gör det är en annan femma, brukar bara bli att jag fastnar här. Men nu har jag i alla fall dragit ner lite på min datatid och databeroende^^


   20 november 2010   

Datum: 2010-11-20 Tid: 19:37:12    
Sitter ensam hemma just nu, och har precis lekt med lite webkoder^^ Gick inte alltför bra, och insperationen tröt... Ska se om jag kan göra något nyttigt av det med genom att jobba på mitt projektarbete. Men alla bilder jag ska använda är på andra datorn, och just nu pallar jag inte starta upp den med bara för att leta reda på bilderna som ingen vet vart de ligger. Ska däremot skriva in lite av min tankekarta så den blir färdig nån gång.


   19 november 2010   

Datum: 2010-11-19 Tid: 14:38:56    
Det snöar ute... Känns helknäppt, det är ju inte ens december ännu. Menmen, finns inte så mycket att göra åt det annat än att klä sig varmt, eller hålla sig inomhus.

Slapp undan kemin idag, eftersom skolan ska ha öppet hus imorgon så skulle allt ställas iordning. Och vi var så duktiga att vi hjälpte till igår=få gå hem tidigt idag. Så ska ägna eftermiddagen åt att läsa ut 7e Harry Potter boken igen, känns som att jag behöver friska upp minnet tills jag ska se filmen.
Ikväll ska jag och mamma på musikal, Sweet Charity. Oskar ska vara med i den, så då måste man ju kolla^^

   17 november 2010   

Datum: 2010-11-17 Tid: 15:51:32    
Har inte blivit så mycket skrivet, lägger det mesta av min tid på att allt skolarbete nu de sista veckorna. Dessutom händer det inget vidare intressant.

Var och hämtade mitt körkort idag, så kul att äntligen få hålla i det. Känns mycket mera "på riktigt" då. Dock visste jag inte att jag hade kolsvrthår. På färgbilden har jag lite halvmörkt brunt, på körkortet är det helt kolsvart, ser jättekonstigt ut. Och det ska jag stå ut med i 10 år...

Nu ska jag tillbaka till skolböckerna!

   15 november 2010   

Datum: 2010-11-15 Tid: 17:53:08    
Ingen bra dag idag, inte bra alls...
Matten hade jag ingen lust med, ingen god mat i skolan. Mina skor blev alldeles förstora känner jag trots inläggssulan. Formgivningsläraren kan ta och hänga sig eller något, han vägrade lyssna på vad vi hade att säga och i princip idiotförklarade halva klassen. Men bara oss tjejer, killarna var ju sååå duktiga och tvåorna nästan ännu bättre. Pfft, enda anledningen till det är väl att de inte försöker påverka vad vi gör på lektionerna.
Kommer hem och riktigt ser fram emot att testa på Zumba ett pass, men får så reda på att det inte blir något idag. BLÄÄÄÄ!

   14 november 2010   

Datum: 2010-11-14 Tid: 12:28:12    
Var och sjöng i kyrkan imorse, hade totalt glömt bort det fram tills dess att Therese påpekade på fb att det kanske var liiite sent att fortfarande vara uppe. Men det gick att gå upp tidigt i alla fall. Stötte på Ellen där med, kul att se henne!

Nu är det strax dags för mat, och sedan ska en styck tankekarta skapas samt minst 4 mattetal räknas. Jippie, vilken kulig dag!

   13 november 2010   

Datum: 2010-11-13 Tid: 22:39:10    
Har varit och ränt i affärer med mamma och pappa hela dagen.
För mig blev det lite saker till bilen samt två par skor. Diggar det faktum att det är pappa som uppmuntrar mig till att köpa skor^^ Blev ett par vinterstövlar i storlek 41(!) samt ett par högklackade, typ stilett klack i storlek 38. Så stor skillnad får man i storlekarna om man ska ha hålfotsinlägg i det ena paret och inget alls i det andra. Nu ska man bara få tillfälle att använda finskorna. Vinterstövlarna ska börja användas rätt så direkt, gillar inte att frysa om fötterna! Bild på mina nya skor kommer imorgon, pallar inte leta upp varken kameran eller bilder på dem på nätet...
Köpte två filmer med, 4e och 5e Harry Potter. När vi kom hem kollade vi allihopa faktiskt på fyran, så nu har mamma och pappa slutligen faktiskt sett en hel sådan. Femman tänkte jag se på imorgon, fast först blir det lite skolarbete.

   12 november 2010   

Datum: 2010-11-12 Tid: 18:39:56    
Varit mycket film idag. Som Frida tidigare sa så var den första inte mycket att hänga i julgranen, men den andra var snäppet bättre. Gullivers resor var det vi kollade på, och stundtals lockade den till skratt faktiskt. Vi hann inte se färdigt så om två veckor ska vi kolla på resten.
Var hos Tiina nyss, och hollade på "skräckfilm". Lite läskig och skum var den allt, speciellt de scenerna som var verklighet, och inspelat när det skedde. Kan inte komma på vad den hette, 4th "något". Handlade om utomjordingar som förde bort folk typ, fast det fick man inte se helt.

Pallar inte ladda upp någon kul bild, har typ ingen^^

   Fridas tankar   

Datum: 2010-11-12 Tid: 10:16:15    
sitter  på rasten på svenskan... skulle se en kort film om några döda gubbar... vadå kort!! 40 min väntde mig typ15 - 20.. så besviken man blev o desutom i ett is kallt klassrum!!! DAGS ATT UPPDATERA SKOLAN KANSKE???

   Powernap   

Datum: 2010-11-11 Tid: 19:17:42    
Funderar på att ta det nu, är så sjukt trött så det finns inte. Kan inte förstå hur Henke kunde påstå att jag såg pigg ut. Linser och smink hjälper visserligen upp det en del, men inte så pass att jag ser pigg ut, snarare att jag inte ser dödstrött ut. Enda problemet är väl att om jag väl somnar vaknar jag inte förren mitt i natten och kan inte somna om=ännu tröttare imorgon.

Problemet löste sig, får ett sms från världens bästa Tiina om 3 kvart =)

   11 november 2010   

Datum: 2010-11-11 Tid: 16:24:26    


Tänkte roat mig lite med webkameran, men konstaterade att det behövdes inte, jag hade redan fula bilder så det räckte och blev över^^

Har snackat med min handledare om mitt projektarbete idag, han tyckte att dte jag hade gjort var väldigt bra, så nu gäller det bara att sätta igång på allvar. Vilket jag även ska göra med kemin nu. Fast jag har inte alltför mycket kvar, värre är det då med tankekartan, men jag ska hinna!


   Jobbigt   

Datum: 2010-11-11 Tid: 10:33:46    
Jag vill inte längre. Klarar inte av att vara en helt annan person än den jag var innan. Innan då jag bet ihop och gick igenom svårigheterna, var så envis så det nästan var jobbigt. Hade kämparglöd. Allt det är borta nu, bryter ihop för minsta lilla motgång, klarar inte av att ta mig upp ur gropar jag trillar ner i. Gropar som jag tidigare med lätthet skuttade ur.

Det som tidigare var min trygghet, min tillflyktsort, mitt gömställe flyr jag nu ifrån. För att skydda mig själv. Jag har tappat fotfästet helt, vet inte vart jag ska vända mig längre. Enda stället jag känner till är mig själv, men jag kan inte vända mig inåt igen. Har inte funkat tidigare, och kommer inte funka nu heller, bara gjort det värre tidigare.

   Slutet   

Datum: 2010-11-10 Tid: 18:55:40    
Låter riktigt allvarligt med den rubriken. Riktigt så jätteilla som det kan verka är det inte, men inte särskilt kul heller. Tog beslutet idag att lägga ridningen på hyllan. Har suttit och halvgråtit sedan dess, men det känns som det var det rätta ändå. Senaste tiden har det bara gått sämre och sämre utan några ljusa stunder alls känns det som så då var det lika bra. Sluta nu, ta en paus hitta mig själv igen. För det är det det handlar om, jag har tappat balansen. Och underbara som de är så märker ju hästarna av det direkt så då kan inget funka.
Så fort jag kom hem plockade jag ner tavlan på mig och Aros där vi hoppar, känns jätteknäppt att gå där nu med en stor tom vägg. Men den får vara så tills jag känner att jag vill ha den där igen. Gör bara så ont just nu att se den.
Ska fixa en ny design här med så snart som möjligt. Vill inte ha med alla hästarna när jag inte längre sysslar med det.

   10 november 2010   

Datum: 2010-11-10 Tid: 11:46:03    
Har ingen aning om vad jag ska skriva, vet bara att min blogg är väldigt tråkig just nu...
Hade en hel del planerat idag, men märker sedan att jag har historialektion 13.00, kul... Dessutom säger Frida att tankekartan ska vara färdig idag, enligt lappen vi fick om det på fredag. Och jag har inte ens börjat, detta känns ju bra, eller inte.
Avskyr allt just nu, vill bara få bort alla krav men för det måste jag ta tag i skiten först. Så nu ska jag ta och i alla fall läsa igenom det som det ska bli en tankekarta av och sedan ska jag jobba häcken av mig för att bli färdigt med allt som ska bli färdigt denna veckan!

   8 november 2010   

Datum: 2010-11-08 Tid: 18:10:23    
Blä, min blogglust har försvunnit lite igen. Fast idga tycker jag mig ha anledning till det. Mitt favoritforum ska nämligen läggas ner, och det känns lite...

Skolan idag var helt okej, matte gick framåt och jag fattade till och med lite. På designen jobbade vi som aldrig förr, gick ihop allihopa och samarbetade för att få färdigt de förbannade stafflierna. Så nästa vecka ska vi bara borra och sedan sätta ihop delarna, sedan är vi färdiga.
Ska strax ut i garaget och byta däck på bilen, fast jag får vänta tills pappa kollat färdigt på nyheterna. Känner inte riktigt att jag har full koll på hur det ska vara ännu.

   7 november 2010   

Datum: 2010-11-07 Tid: 20:27:08    
Sitter och har en liten paus i mattepluggandet nu, har räknat lite mer än hälften av det jag skulle. EMA går nu med, och jag vill så gärna se det. Men först måste jag bli färdig med matten, försöker ha lite fokus på rätt sak i alla fall. Den riktiga galan börjar inte förren om en halvtimme så har jag tur hinner jag med lite mer innan dess och kan se lite. Vill helst se kategorin där Tokio Hotel är med =)

Har varit uppe och ridit i eftermiddags med, men det kommer i ett annat inlägg.

   Fullspäckat schema   

Datum: 2010-11-07 Tid: 08:54:10    
Idag har jag mycket att göra, har en hur lång lista som helst med saker jag SKA göra plus en lista med saker att göra om jag har lite tid över... Så jag är tveksam till hur mycket det blir bloggat idag(förlåt Ellen) Men ska försöka hinna med åtminstonde ett inlägg till idag.
Då var det bara att gå ner, äta frukost och sedan sätta igång med att beta av sak efter sak på listan!

   Home again   

Datum: 2010-11-06 Tid: 18:43:22    
Och hade tänkt stanna hemma ett tag nu!

Kollade på Sex and the city med Frida och käkade popcorn, godis samt drack cola innan jag körde hemåt i dimman. Fridas katt är läskig och för att göra det ännu värre skulle han tvunget lägga sig i mitt knä. 5,5kg tung katt som inte tycker om närhet flyttar man inte på så lätt och man vill hålla sig själv skadefri. Så det var bara att låta honom ligga där tills han tröttnade...

Skulle egentligen pluggat lite nu,  men är så in i bomben trött att jag knappt klarar av att hålla ögonen öppna. Inte är det mycket det fina tål, två nätter ute och knäppa matvanor och allt slutar att fungera... Så det blir att lägga sig tidigt idag och hoppas på bättre mående imorgon. Tänkte ta och sticka upp till stallet då, så håller tummarna för bra väder, eller i alla fall för att det inte kommer att regna.

Flizan är en av få katter jag inte är rädd för och inte heller har varit rädd för...

   6 november 2010   

Datum: 2010-11-06 Tid: 12:05:07    
Var några dagar sedan nu, har inte varit hemma alls. Eller, typ 2 timmar om dagen då det gällde att byta om, äta och packa om väskan innan det var dags att sticka igen.
Sitter just nu hemma hos Frida, vi var på halloweenfest igår. Skojsigt var det, ska se om jag kan få lite bilder sedan på hur jag såg ut^^
Har fått reda på att det inte var kvarka, så antingen senare idag eller imorgon ska jag till stallet och rida. Blir nog inget avancerat mest skritt då både hon och jag vilat ett bra tag nu.
Ska ta och svara på de kommentarerna jag fått sedan med, när jag är hemma igen.

   Hos mormor   

Datum: 2010-11-03 Tid: 18:14:47    
Sitter hemma hos mormor nu, och har träffat en del av kusinerna. Har även fått klipptid imorgon av en av kusinernas flickvän. Ingen aning om hur mycket hon kan, så det ska bli spännande att se resultat sedan. Men blir nog bara lite på topparna så...

   3e november 2010   

Datum: 2010-11-03 Tid: 09:04:40    
Idag ska jag köra en runda till mormor och hälsa på, vet inte riktigt hur länge jag stannar. Just nu lutar det åt att jag kör hem ikväll igen, men vi får se. Kul ska det bli i alla fall, var ett tag sedan jag träffade henne =)

   Fixat design   

Datum: 2010-11-02 Tid: 22:01:26    
Har hjälpt Elin igen, och fixat ihop hennes nya design. Tryck bara på bilden för att komma dit, och vill du själv ha hjälp så är det bara att höra av sig =)


   2a november 2010   

Datum: 2010-11-02 Tid: 15:08:51    


Har hunnit med en del av det jag skulle idag; tvättat bilen samt fixat med tvätten. Tänkte sätta mig med kemin nu och sedan skriva lite på uppsatsen. Dumt nog är det så tråkigt att göra, så jag lär väl "smita undan" och sitta inne på facebook eller något istället.

Var hos tandläkaren igår, snabbaste besöket hitills tog väl ca. 3 minuter från det att jag kom innanför dörren tills dess jag var ute ur byggnaden igen. Men denna gången ska jag inte klaga, jag hann med bussen hem utan att behöva gå runt i en timme extra och frysa.
Men det känns i munnen idag, kan inte bita ihop ordentligt. Bara att hoppas att det stabiliserar sig snart =)


   Extra   

Datum: 2010-11-02 Tid: 10:11:56    
Kul att jag fått extra uppgifter av mamma dessutom förutom det jag bestämt att jag skulle göra. Så nu får jag slänga in tid att hänga upp och vika tvätt dessutom, skojsigt värre...

   God morgon!   

Datum: 2010-11-02 Tid: 09:32:00    

Eftersom jag nu upptäck att det faktiskt går måste jag ju leka lite med det. Pratar förstås om tidsinställda inlägg =)

Dagens att-göra-lista:
*Skriva ner hela kemiuträkningen, gärna resten av rapporten också
*Tvätta bilen
*Skriva på uppsatsen
*Räkna matte och fysik

Tror inte jag kan komma på något mer "måste" att göra. I så fall får jag väl helt enkelt fylla på i listan under dagen.


   Testar   

Datum: 2010-11-01 Tid: 19:00:00    

Har varit lite nyfiken på den där kalendern som plötsligt dykt upp vid rubrikraden. Så jag tänkte testa om det gick att tidsinställa ett inlägg...

Rösta gärna på mig och Grounau, vi är nr.4
http://satilaryttaren.blogg.se/2010/october/final-veckans-ekipage.html


   1a november 2010   

Datum: 2010-11-01 Tid: 16:20:45    



Gillar inte att det är november, tiden bara flyger iväg. Finns så mycket jag vill hinna, och göra men så lite tid för det. Eller så är det bara jag som prioriterar min tid fel.

Var med kören i K-stad idag, först fick vi springa runt och utföra lite små uppdrag och sedan var det dags för laserdome.
Det märks verkligen att jag har varit halvsjuk i några veckor, haft körkort ungefär lika länge samt att hästarna nu kan vara sjuka. För det var grymt jobbigt att springa runt där inne i mörkret. Levde ju verkligen mig in i det och hukade och gick och allt möjligt. Att sedan gå runt ett bra tag inne i stan också hjälpte ju inte mina ömma muskler direkt. Så ikväll blir det lite yoga, om inte annat kanske det stretchar ut musklerna så jag slipper ha ont i morgon.
Var i det vinnande laget på uppdragen och fick en lite pumpa som pris, och kom tvåa i laserdomen.
Superkul dag, och nu hade jag tänkt äta lite och kanskeskriva vidare på min uppsats samt den nya labrapporten i kemi.


RSS 2.0