Nörd...   

Datum: 2010-05-30 Tid: 18:36:47    
Är vad jag är, satt halva dagen och spelade Black and White 2. Var ett bra tag sedan jag spelade, men det var skoj att fokusera på något helt annat ett tag=)

Har även övningskört idag, och lyckats bli omkörd av en ambulans och mött en annan på en smal väg. Scary...
Är lite off för tillfället, men jag ska skriva om hur det gick igår sedan, nån dag. Dessutom vägrar i alla fall den ena datorn ladda upp bilder, så det blr ännu tommare med sådana än vanligt...

   ...   

Datum: 2010-05-30 Tid: 12:12:16    
No where to turn,
No one to help,
It's almost like I don't even know myself
Now I have to choose
I don't know what to do

   28 maj 2010   

Datum: 2010-05-28 Tid: 17:27:15    
Tur att man har datuom att döpa en del inlägg till, annars hade de fått heta ingenting allihop^^

Skolan idag var helt okej, eller snarare mer än okej hade till och med lite kul, vilket inte händer alltför ofta. Svenskan/engelskan, kan inte komma på vilket det var vi hade, var chill. Vi kollade på Hamlet, och läraren bjöd på någon form av kaffe i pausen. Mums för chokokaffe!
Matrasten var mest flum, Elna hade med sig sin videokamera,  så vi flummade runt och spelade in lite roligheter med den=) Ska se om kan få det skickat sedan.
På matten satt vi och löste "problem" från illustrerad vetenskap. Tror att vi(hela klassen/halva klassen^^) löste och fick fram rätt svar på alla som var där. Fick även reda på mitt fysikprov; 8G poäng och 3VG poäng, så det blidde bättre än förra gången=)

   27 maj 2010   

Datum: 2010-05-27 Tid: 15:24:20    
Nu är jag klar med båda proven!
Tyskan gick väl hyfsat bra, vi fick ha hjälpmedel när vi översatte de 40 meningarna från svenska till tyska, vilket var hela provet..
Fysiken gick inte fullt lika bra, men är säker på att jag har ett G=)

Tänkte ta och kolla på en film nu, om jag hittar någon bra som lite paus innan jag fixar till min matteuppgift.

   Usch   

Datum: 2010-05-27 Tid: 08:36:18    
Snart är det dags att gå till skolan, och dagen innehåller 2 prov; först i tyska 5. Usch och blää för grammatik, det bara gör allt så snurrigt... Andra provet är i fysikB/mekanik, och det är inte heller så kul. Dessutom var det ett bra tag sedan som vi gjorde färdigt det kapitlet så, vi får se hur det går.

   Skogsponny   

Datum: 2010-05-26 Tid: 20:21:54    
Det är exakt vad Pors är, dessutom en mycket ouppfostrad sådan! Red en tur i skogen med Mia idag, och vi skulle galoppera lite. Första gångerna gick det bra, det var bara små snabba fattningar och avbrott några gånger. Sedan skulle vi galoppera lite längre, han fattar rätt galopp och flyter på. Lite för snabbt och ur form men han går nästan helt av sig själv så jag klagar inte. Men sedan när vi skulle tillbaka var det lite svårare; först ville han inte fatta rätt galopp, men efter några försök gick det och då fick han något dampryck att han skulle springa rakt in i skogen... Dumma ponny! Försökte lite till sedan, men det blev inte helt bra ändå, vänstergalopp verkar han ha svårare för än höger...

   Skogsponny   

Datum: 2010-05-26 Tid: 20:21:54    
Det är exakt vad Pors är, dessutom en mycket ouppfostrad sådan! Red en tur i skogen med Mia idag, och vi skulle galoppera lite. Första gångerna gick det bra, det var bara små snabba fattningar och avbrott några gånger. Sedan skulle vi galoppera lite längre, han fattar rätt galopp och flyter på. Lite för snabbt och ur form men han går nästan helt av sig själv så jag klagar inte. Men sedan när vi skulle tillbaka var det lite svårare; först ville han inte fatta rätt galopp, men efter några försök gick det och då fick han något dampryck att han skulle springa rakt in i skogen... Dumma ponny! Försökte lite till sedan, men det blev inte helt bra ändå, vänstergalopp verkar han ha svårare för än höger...

   26 maj 2010   

Datum: 2010-05-26 Tid: 12:48:45    
Nu har jag varit och övningskört, gick riktigt bra trots att jag blev lite stressad att det var mer trafik än vanligt. Men jag börjar lära mig =)

Nu borde jag egentligen plugga inför proven imorgon, men har ingen riktigt gnista för det. Men ska försöka att läsa igenom tyskan nån gång och räkna några uppgifter i fysiken i alla fall. Innan jag som belöning sticker upp till stallet en runda=)

   Tävlar...   

Datum: 2010-05-25 Tid: 19:16:50    

   25 maj 2010   

Datum: 2010-05-25 Tid: 16:26:23    
En månad kvar tills jag fyller 18=)

Hahaha, jag orkade aldrig cykla hem på middagsrasten, så jag åt flingor i matsalen med Frida och Sara istället. Och sedan stack vi till ica och handlade godis^^

Fysiken gick hyfsat bra, vi repeterade inför provet på torsdag, och jag fattar i alla fall en del av det, alltid något. Snart är det dags för kören, så då är det bara att ge sig ut i blåsvädret igen=)

   Pallar inte mer...   

Datum: 2010-05-25 Tid: 10:59:47    
Sitter i skolan trots att jag inte har lektion, tänkte göra färdigt min lägenhet i SolidWorks, men nu pallar jag inte mer. Är inte ens halvfärdig, men vet inte hur jag ska utforma möblerna m.m. Dessutom vill jag verkligen lägga ner tid på att få det jag gör att se bra ut, med viss design. Men det är svårt när man egentligen inte har någon tid kvar att lägga på det, kursen slutade förra veckan =(

Så jag funderar nu på att trotsa vinden utanför fönstret och cykla hem och tröstäta av pizzan sedan i söndags, så att jag kanske är på lite bra humör inför fysiken i eftermiddag.

   24 maj 2010   

Datum: 2010-05-24 Tid: 17:03:53    
Dagen har verkligen känts alldeles för lång... Hade matte på förmiddagen,där jag satt och försökte lösa en "kluring" eller vad man ska kalla det. Fick fram ett svar som funkade, men som man kunde förbättra, så det ska jag försöka göra till på fredag.
Svenskan var lika tråkig och meningslös som vanligt. Jag får verkligen inte ut någonting utav det. Vi fick i alla fall sluta en halvtimme tidigare så jag ska inte klaga allt för mycket =)

Sitter just nu och försöker skriva färdigt en novell till en tävling innan jag ska plugga lite fysik och renskriva min uppsats.

   Duktig Pors!   

Datum: 2010-05-23 Tid: 19:05:18    


Var på maskeradhoppning på Backabo i förmiddags, gick bättre än vad jag hade väntat =) Var fint utklädd till indian, och Pors hade pärlor i manen och en trasmatta som schabrak^^
Första klassen var på 40cm, nollade i grunden och sedan även i omhoppningen. Vann på 3 hundradelar, trodde jag aldrig, men han skötte sig riktigt bra trots min bristfälliga ridning. Inte lätt att omskola en dressyrtant till hopptossa på bara 2 veckor... Första gången jag vinner en hopptävling=)
I andra klassen(50cm) gick det inte riktigt lika bra, men det gick bra ändå. Nollade i grunden, men var i omhoppningen inte riktigt med med min yttersida, så han sprang vid sidan om det sista hindret... Men jag är så nöjd med honom ändå, lilla gaphalsen <3

Ska se om mamma tog några bra bilder på oss så fort hon laddat över bilderna i datorn. Men nu blir det pizza =)

   två turer   

Datum: 2010-05-22 Tid: 21:48:03    
Red ett kort pass på Pors igår, det fick bli barbacka eftersom han var så blöt efter hellregnet. Tänkte från början bara skritta runt på banan och böja med mera. Och han blev mjukare! Var så skönt att kunna länga lite på tyglarna, ha de lite hängande och ändå gick han kvar i samma form =) Blev efter ett tag att jag travade lite också, inte särskilt mycket eller säskilt fort, för då hade jag troligtvis åkt i backen direkt^^

Idag var det en liten(eller ganska lång...) uteritt tillsammans med Mia. Hade annat träns och annat bett på Pors än vad jag brukar ha, så han kunde inte riktigt komma till ro först, men med lite lirkande gick han sedan lika fint som på banan. Blev en lång och rätt snabb galopp också, det var härligt, dock tappade Jense en sko så vi fick ta det lugnt sedan resten av turen.

Nu ska jag försöka sova, så att jag är pigg imorgon när jag ska hoppa med lillskiten=)

   Intressant svenskalektion^^   

Datum: 2010-05-21 Tid: 11:10:40    
Vi har väldigt roligt i alla fall. Servrarna till datorerna var nere efter strömavbrottet, så inga datorer funkade. Så vi har suttit och kollat på Bolt, innan vi blev tillsagda att skriva svar på några frågor om vårt besök på riksdagen när vi var i Stockholm.

   21 maj 2010   

Datum: 2010-05-21 Tid: 08:30:54    
God morgon!
Sitter i skolan och är i tid(!) typ första gången denna terminen som det händer^^ Hade körlektion klockan 7 i morse, så det blev till att stiga upp vid 6. Det var lite motvilligt men det gick. Körlektionen gick helt okej i dimman, och nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja om en kvart. Tyckte inte att det var lönt nämligen att åka/köra hem klockan 8 om man ska vara i skolan 8.30, bättre då att sitta och vänta.

Blev ingen tur till hästen igår, det började ju åska och grejor. Men ska dit ikväll, och hoppas på att det går bra =)

   Strömavbrott...   

Datum: 2010-05-20 Tid: 19:46:17    
Jag trodde man slapp sådant om man bor inne i ett samhälle, men nä då. Nyss kom strömmen tillbaka efter att ha varit borta i cirka 2½timme. Blev först jätteförvånad att datorn bara gick över på battery mode, sedan konstaterade jag att det hade åskat ett tag men trodde bara att avbrottet skulle vara i några minuter. Efter 1 timme ungefär slutade mitt bredband att funka, så då var det bara att stänga av datorn och hitta på något annat. Tur att det fortfarande var ljust ute så att man kunde se något, så jag satte mig och läste en stund. Mamma kom hem från jobbet med de hemska nyheterna att strömavbrottet skulle vara till 21, sedan ringer hon till syster som kollar internet och får fram att det ska vara till 22.
Vi satt och åt kvällsmat i ljuset från en fotogenlampa^^ Och sedan, en stund senare, hör jag det äckligt irriterande ljudet de bärbara telefonerna ger ifrån sig när de sätts på laddning; Strömmen var tillbaka!!!

   Puuhh...   

Datum: 2010-05-20 Tid: 15:05:04    
Varmt, och fuktigt ute... Så fuktigt att det nu faktiskt började regna mellan solstrålarna.
Provet idag gick sådär, inget MVG kommer jag få, men ett G är jag nästan 100 på att jag får, kanske till och med ett VG om jag har tur. Blev färdig med provet en timme innan utsatt tid så jag stack hem och lagade mat till mig och pappa innan jag skulle ha fysik. Och den lektionen var rätt slapp; vi gjorde bara 3 labar och sedan fick vi gå hem.
Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli fyra så att jag kan sticka upp till lilla pållen och hoppar lite mer i den hemska hoppsadeln och de hemska hoppläderna^^ Känner mig så ihop tryckt, och kan inte sitta ner ordentligt. Men snart kan jag börja rida mer dressyr med Pors igen=)

Får hoppas att han snart slutar med dumheterna med att ha bruna öron och blir lika kolsvart som han var i vintras^^

   Stirrig!   

Datum: 2010-05-19 Tid: 21:14:22    
Sitter och är alldeles stirrig, har nationella i Matte D imorgon bitti, och det kommer väl gå käpprätt åt skogen som vanligt. Har dessutom knappt sovit de senaste nätterna så jag lär väl inte vara alltför pigg i skallen. Men jag kommer vara halvnöjd om jag får G, och det ska jag väl klara av; helt pantad är jag inte^^

Ska ta en dusch nu och sedan försöka sova och hoppas på att jag gör det hela natten.


Jag på Kokkedals Grounau Baby RWC 4, typ första gången jag red honom^^

   Harry Potter   

Datum: 2010-05-19 Tid: 13:57:24    

Hahahahaha^^


   Aj!   

Datum: 2010-05-19 Tid: 12:35:05    
Usch, har kommit på att jag nog skadade mig mer än vad jag trodde när jag trillade av i måndags. Är helt stel i ryggen och nacken, gör skitonte när jag tippar huvudet åt höger. Menmen, det går väl över så småningom, får jag hoppas.
Var och besiktigade min fina lilla bil i förmiddags med pappa, "Elza" gick igenom utan någon anmärkning. Så nu kan jag fortsätta övningsköra i min egna bil =)

Nu ska jag försöka skriva en uppsats i svenska, och eventuellt en artikel i engelska. Sedan blir det stallet och troligtvis mer hoppning=)

   20 grader varmt!   

Datum: 2010-05-18 Tid: 16:32:59    
Det är äntligen vår ute! cirka 20grader varmt och lite sol mellan molnen, underbart! Och för att fira att sommaren är på ingång köpte jag en påse
"Ahlgrens bilar orginaltillbehör: Husvagnar" Diggar texterna som står på baksidan om de olika "tillbehören"
"Alhgrens bilar kopplar på och kopplar av. När Ahlgrens bilar drar på semster då är den med - Husvagnen med den friska fruktsmaken. Aldrig har en husvagnssemester smakat så gott av citron, hallon och päron. Att ligga ute på vägarna ställer dessutom krav på maximal komfort, och med de nya husvagnarna får du den omisskännligt mjuka gång du söker. Ett smakfullt kännemärke för Alhgrens bilar sedan 1953."

Kan inte riktigt påstå att de var alltför goda, då föredrar jag vanliga bilar. Men de funkar att äta, gillar de gula med citronsmak bäst =)
Vad tycker du?

   18 maj 2010   

Datum: 2010-05-18 Tid: 12:39:48    
Extra lång lunchrast idag, och det gillas=) Fysikläraren skulle vakta några som skulle ha NP i matte, så börjar inte förrän 13.15 igen.
Pappa bjöd på lunch idag, blev pizza för min del. Skönt att slippa äta skolans inte alltför goda mat för en gångs skull. Sitter hemma nu och ska sätta i linserna och packa ner fysikgrejerna i väska, som jag inte gjorde i morse eftersom jag försov mig(igen) måste börja lägga mig i vettig tid igen, och fixa bättre väckarklocka.

   Grå plastmattor äter svarta ponnyer^^   

Datum: 2010-05-17 Tid: 20:00:34    
Det har i alla fall Pors fått för sig... Hoppade honom idag, han blir bara piggare och piggare för varje gång. I början fick man verkligen driva för att få honom över hinderna, nu tror han ju nästan att han är med i nån omhoppning eller något.
Red fram som vanligt i skritt och trav, böjde lite på volter. Galopperade sedan i båda varven, och han fattade rätt galopp direkt! Hoppade fram över tunnorna och hoppade sedan banan några gånger, fick börja om när han sprang vid sidan osv.
Sedan la Mia en grå plastmatta "stenmur" över ett av hinderna, och då gick det inte alls längre^^ Fick höra att han fick stanna, men inte gå vid sidan om. Dock var jag inte riktigt beredd på att han skulle hoppa baklänges och vända... Satt först fast med ena foten i stigbygeln när jag trillat, "here we go again" var tanken för sist jag trillade passade jag på att harva ridbanan. Men, jag hade tur som tappade både skon och chapsen, som sedan satt kvar i sadeln ett bra tag när Pors sprang. Slog mig inte som tur var. Men nästa gång ska jag ha säkerhetsstigbyglar så att jag inte kan fastna.
Fick gå/hoppa över hindret några gånger, han var HÖGT över. Måste ju akta hovarna så att inte mattan hoppar upp och tuggar på dem^^

   Skutt^^   

Datum: 2010-05-16 Tid: 21:45:18    
Är helt slut i huvudet; har kört cirka 17mil idag... Så nu ska jag snart gå och sova.

Var och red i förmiddags på Pors. När jag precis suttit upp så skuttade han^^ Aldrig hänt innan, att han bockat nån gång i galoppen har ju hänt, men inte att han gjort det när vi skrittat. Tränade lite att han skulle vara mjuk i sidorna, red lite konstiga vägar mellan hinderna som stod uppställda, för att böja igenom honom. Han blev faktiskt mjukare av det, nästan så att han blev en liten leksak=) Och i traven arbetade han på ordentligt, så jag fick jobba för att kunna sitta ner.
Blev ingen galopp idag, måste lära mig att kunna se om han galopperar rätt galopp, så det ska jag med hjälp av Mia träna på i morgon, troligtvis.
Har kommit på vad jag ska klä ut mig till på maskeradhoppningen också; en indian^^ Vi har nån klänning och ett gummiband med garnflätor som jag ska sätta runt hjälmen.

   Hos mormor   

Datum: 2010-05-16 Tid: 15:53:34    
Sitter hemma hos mormor nu, och har precis fikat. Mums! Och snart ska vi vidare och köpa blommor.
Tyckte jag har varit rätt duktig nu som körde hit utan problem, börjar ju nästan tro att jag inte kommer behöva rota igenom alla Corn Flakes-paket på ICA för att få mitt körkort^^

   Heaven or hell   

Datum: 2010-05-15 Tid: 21:34:22    
 
Detta var nog en av de bästa låtarna från melodifestivalen i år enligt mig. Borde helt klart gått vidare till final, men tyvärr gjorde de ju inte det=(

   Heaven or hell   

Datum: 2010-05-15 Tid: 21:34:16    
 
Detta var nog en av de bästa låtarna från melodifestivalen i år enligt mig. Borde helt klart gått vidare till final, men tyvärr gjorde de ju inte det=(

   Färdig!   

Datum: 2010-05-15 Tid: 17:40:51    
Nu är jag äntligen färdig med min nya design och har lagt upp den, så vad tycks???

Har varit i Kristianstad nu på eftermiddagen för att kolla på en ny mobil. Mamma hittade och köpte en, men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag vill ha för någon. Men jag hittade två übersöta små minidatorer, som var rosa! Vill ha!

Blev ingen tur till hästen idag heller, börjar verkligen få abstinens besvär nu. Så i morgon SKA jag upp dit.


Ha det bra!

   15 maj 2010   

Datum: 2010-05-15 Tid: 10:29:49    
och regnet öser ner som aldrig förr utan för fönstret. Det är så surt, när jag inte är hemma och inte har någon möjlighet att ta mig till stallet så är det uppehåll, när jag är hemma och kan o vill ta mig till stallet då regnar det. Så jag ska sitta med datorn nu på förmiddagen och förhoppningsvis blir det uppehåll i eftermiddag så jag kan ut och rida.

Ska fixa färdigt helt med designen nu, det tog längre tid än jag trodde att det skulle ta. Men nu har jag bara 4-5 punkter kvar på listan innan jag r färdig och kan börja lägga över den hit =)

Kram!

   Home again   

Datum: 2010-05-14 Tid: 19:12:13    
Är hemma från syster igen nu, har haft rätt kul. Pluggat en hel del matte, så nu har jag nästan fattat allt inför nationella på torsdag =)

Ska arbeta vidare på min nya design nu, och förhoppningsvis få den klar att läggas upp ikväll.

   God natt!   

Datum: 2010-05-12 Tid: 22:08:06    
Nu är det dags för mig att sova. Är halvklar med nya designen och ska försöka göra färdigt den på fredag, tror faktiskt att jag kommer att bli helnöjd med den! Imorgon åker jag och hälsar på syster, ska bli roligt =)

Kram!

   Kreativ?   

Datum: 2010-05-12 Tid: 17:23:44    

känner jag mig ganska mycket idag. Tråkigt att det inte blev någon tur till hästarna då, men det skulle inte vara allt för roligt i regnet. Så jag sitter här och pysslar lite med en ny design till bloggen, känner mig inte riktigt hemma med den jag har nu.
Har funderingar på att klippa ihop en liten film med mig och Pors också om jag orkar.

Kram!

   Reklam   

Datum: 2010-05-12 Tid: 17:06:55    


Besök Weppling @bilddagboken. Superfina ponnyer och bilder =)

Kram!

   dripp..dropp...   

Datum: 2010-05-12 Tid: 12:20:07    
Usch, tycker inte om att regnet vräker ner och det bara är runt 5grader ute. Det är maj! Det ska vara 20grader och solsken ju!

Har i alla fall varit ute en del; först gå genom halva byn och skaffa hålfotsinlägg. Så nu har jag glasögon, tandställning och hålfotsinlägg, vad saknas?
Sedan gick jag vidare för jag skulle ha körlektion men inte skulle hinna hem emellan, så stannade till lite vid skolan och pratade med Frida för att ta död på lite av väntetiden. 
Körlektionen gick super, har börjat få in växlingen bra nu.

Snart ska man ut i regnet igen för att ha pianolektion, och sedan lite beroende på om Frida är kvar i skolan eller inte så ska jag antingen hem eller dit och räkna matte.

Kram! 

   Spring nicht!   

Datum: 2010-05-11 Tid: 16:15:20    
Dagens låt får bli Spring nicht av Tokio Hotel, har suttit och lyssnat en massa på den på senaste tiden, sjukt bra låt. Mycket bättre på tyska än på engelska =)


Kram!

   Skola...   

Datum: 2010-05-11 Tid: 09:50:57    
Sitter i skolan nu och har Cad eller något, och har äntligen kommit på vad jag ska göra som "eget projekt" såhär lite lagom till näst sista lektionen^^
Sitter och försöker rita upp mitt hus, lägenhet eller vad det är som jag ritade under APU:n i vintras. Går faktiskt skapligt bra, man ser vad det ska föreställa i alla fall. Får bara se till att fixa lite möbler till det med, ser ganska tomt ut med bara väggar och hål till fönster och dörrar.

Kram!

   Slutade tidigt!   

Datum: 2010-05-10 Tid: 15:36:28    
Fick sluta hela 1½ timme tidigare än vanligt idag, väldigt skönt=)

Hahaha, tänkte ladda mitt kontantkort för jag trodde att mina gratis sms hade gått ut och kostade mycket pengar, men nejdå, 3 dagar kvar och 2879 sms kvar att skicka^^ Alltså har jag skickat 121 sms på 30 dagar, lite lagom mycket...

Kram!

   trötter...   

Datum: 2010-05-09 Tid: 18:43:29    
Har nu varit i stallet med vissa uppehåll sedan 18 i fredags. Åkte hem vid 23 fredags natt, tillbaka dit vid 7.30, hem efter tävlinge som inte blev av, var hemma vid 13 och vid 19-20 nån gång var jag där igen och sov över med Ellen, och passade Hero & hästarna. Skojskoj var det.

Red lite grand idag med på Pors. Mia red först igenom honom i skritt och trav och sedan fick jag ta över. Fasiken vilket steg han fick helt plötsligt :O Tog några varv i galopp med, och han gick i helt okej form, lite för snabbt gick det dock. Tog några småskutt också, det går bara bättre och bättre med hoppningen=)

Kram!

   Elllen här :D   

Datum: 2010-05-08 Tid: 21:32:31    
hejhej, sitter hemma hos mia med maria. Passar hero och hästarna medaans mia är ute och super :)
Här finns en massa gott att äta, ellen gillar't.
hmm, har inte så mkt att säga faktiskt.

så detta blir ett kort inlägg får återkomma när jag har nått skoj att säga!

nu ska vi ut och mata hestaaar :M


puss&kraam

   Brumbrum   

Datum: 2010-05-08 Tid: 18:20:43    
Varit ute och kört med min bil nu en runda, gick nästan super (Y) Det är mycket lättare att köra med den än med pappas av någon anledning... Körde till Lönsboda -> Glimåkra och så hem igen. Motorn kvittrade lite i början, men sedan tuffade bilen på^^

Kram!

   Hoppträning^^   

Datum: 2010-05-08 Tid: 14:41:02    
Hade hoppträning med lilla Pors igår. Skitkul var det, så pigg och framåt har han nog aldrig varit.
Var från början inte tänkt att jag skulle rida, jag skulle bara fixa till utrustningen inför tävlingen. Men när Mia sedan tog in Grounau och Pors för att rykta och lägga täcken på dem så hade Cecce ringt och sagt att hon skulle ha hopptävling om 2 veckor. Så då fick jag ju ta och träna lite hoppning med lilskiten^^
Och det gick förvånansvärt bra, har ju inte gjort det så mycket, men det märktes att han tyckte att det var kul=) Började med lite framhoppning över tunnorna, och jag sitter ju som en kratta med dressyrhänder... Men när jag väl fick ihop hur jag skulle sitta så gick det super, hoppade som högst 70cm.

Ska bara komma på något att klä ut mig till också till tävlingen^^

Kram!

   Inget funkar som det ska...   

Datum: 2010-05-07 Tid: 17:29:03    
Riktigt störigt är det, min telefon fick upp ett felmeddelande om att jag inte skulle använda telefonen mer osv. Och nu tar den inte emot SMS, går att skicka och de kommer fram. Går även att ringa till telefonen... Så nu har jag satt min gamla på laddning och hoppas att den ska funka.


Kram!

Dessutom märkte jag att Ellen haft kul när hon lånade den gamla telefonen för ett tag sedan "Hej pungråtta" var välkomstmeddelandet^^

   God morgon!   

Datum: 2010-05-06 Tid: 09:33:49    
Yeay, sovmorgon i en hel timme =) Det gillas väldigt mycket. Ska ha tyska om en timme och sedan fysik i 3 timmar, "woho"... 
Men i kväll blir det desto roligare, ska nämligen kolla på Grease tillsammans med några från kören. Emma som är med i kören har huvudrollen. Så det ska bli kul att se hur det går på premiären^^

Kram!

   länge sedan...   

Datum: 2010-05-05 Tid: 21:26:57    

Red idag, var typ 1½ vecka sedan jag gjorde det senast. Så blir det när man åker på skolresa i 3 dagar och sedan är sjuk i 3-4...
Men idag blev det i alla fall av, ett pass på Atoz blev det där vi finslipade bågarna i serpentinerna, storleken och volterna samt att han skulle gå framåt när jag bad honom. Han var verkligen urpigg idag, nästan skuttade fram när han skulle skritta fram, så det känns bra inför på lördag då det är tävling som gäller.

En sak till som var länge sedan var att jag träffade Therese idag. Senast var när det var final i melodifestivalen, vi träffas alldeles för sällan. Men idag tog vi en riktigt lång promenad och pratade om allt som hade hänt sen senast.

Så idag har jag verkligen fått all motion som jag behöver^^ Skulle bara behövas göras oftare så att jag kunde få lite bättre flås och benstyrka. Menmen, nu är sommaren snart här och då cyklar jag till stallet igen=)

Kram!


   Uff   

Datum: 2010-05-03 Tid: 16:21:45    
Överlevde en hel dag i skolan, men det var bara nätt och jämt. Har suttit och hostat precis hela tiden så min hals känns ju lite lagom bra nu=(

Ska snart ut och övningsköra med pappa, och sedan troligtvis upp till stallet. Måste ju träna inför tävlingen på lördag, men jag får ta det lite lungt och bara skritta så att inte min hals och lungor blir sämre.

Kram!

   Anmäld!   

Datum: 2010-05-02 Tid: 20:19:12    
Nu är jag anmäld till en dressyrtävling på lördag! Ska rida L:C2 och L:B1 på Atoz, precis som vanligt^^
Får hoppas att det går bättre nu än vad det har gjort alla andra gånger jag tävlat. Har ju lite otur med att tävlingen kommer att hållas i ridhus, och att jag är lite småsjuk. Men jag ska nog kunna friska till mig tills dess=)

Får se till att mamma tar något snyggt uppställningsfoto, missade ju att ta det på klubbtävlingen förra veckan.

Kram!

   Söndag   

Datum: 2010-05-02 Tid: 16:19:26    
Sitter och har tråkigt som vanligt. Vill så gärna ut och klappa på pållarna, men kan inte =(
Har i alla fall avrit utanför huset idag, handlat, och dessutom plockat undan lite i huset så det ser likadant ut när mamma och pappa kommer hem, som det såg ut när de åkte. Ja, frånsett från all post som täcker köksbordet^^

Ska fortsätta läsa min bok nu, Genom dina ögon av Stephenie Meyer.

Kram!

   Saknar hästarna!   

Datum: 2010-05-01 Tid: 12:34:31    
Saknar alla hästarna så mycket just nu! Har inte varit i stallet sedan i söndags, och just nu verkar det inte som om jag kommer att komma dit denna helgen heller. Mår bättre än igår, men fortfarande inte bra nog.
Känns helknäppt, brukar ju vara där minst 3 gånger i veckan och rida, menmen jag får helt enkelt stå ut. Vill bli helt frisk, och inte bara lite halvt =(

Kram!

RSS 2.0