31 december 2010   

Datum: 2010-12-31 Tid: 12:13:10    
Har precis tagit årets sista dusch, och väntar nu på att håret ska torka så jag kan börja locka det. Ska hinna måla naglarna också innan det är dags för mig och Elza att bege oss mot Lönsvegas för nyår.
Måste ta och leta upp mina öronhängen med, alternativt hitta ett par andra likvärdiga här hemma. Har vetat exakt var de har varit hela tiden, men nu är de spårlöst borta, helt väck. Hittar jag inga bra får väl klänningen glittra för sig själv, för det kan den =)

Nu ska naglarna fixas, medan datorn diskdefragmenterar sig färdigt!

   Hinner jag?   

Datum: 2010-12-30 Tid: 17:05:55    
Har en liten idé om att jag ska uppnå 600 inlägg detta året, har fem kvar att skriva(fyra efter detta). Frågan är bara vad man ska skriva i de sista nu innan året är slut. Hur man ska avrunda på ett bra sätt.
Jag skapade bloggen för lite mer än ett år sedan, och planen var att det var mitt nyårslöfte. Blogga i ett helt år, minst ett inlägg i veckan och minst 365 inlääg på ett år. Tycker jag har lyckats med den biten i alla fall. Men baktanken var att jaglättare skulle komma ihåg vad sjutton jag gjorde på dagarna då jag kände att de bara försvann för mig utan att ha haft en enda aning om vad jag uppnått.
Tyvärr har jag väl inte lyckats så väl, har visserligen inte läst igenom inläggen från året som gått, men mitt minne säger mig att det inte har varit så jättemycket vettigt jag faktiskt gjort. Inte som jag lagt så stort värde i i alla fall.
Men, jag ska ge det ett år till har jag bestämt. Även nästa års nyårslöfte blir att blogga, minst ett inlägg i veckan, minst 365 inlägg under året. Har en dag till på mig att komma på något mer bra löfte, men känner att det är svårt att komma på något då jag troligtvis flyttar hemifrån m.m. och vem vet hur situationen kommer se ut då. Vill inte gärna bryta ett löfte.

   Kor...   

Datum: 2010-12-30 Tid: 16:12:43    



Hahahahahaha, kan man göra annat än att skratta åt det?


   30 december 2010   

Datum: 2010-12-30 Tid: 12:51:32    

Årets nästsista dag... Känns lite skumt, ännu ett år till handlingarna liksom. Och ännu en uttråkad dag då jag önskar att jag hade haft något vettigt att göra, men inte då. Ska gå ner i källaren och elda lite mer, så pappa slipper bli sur när han kommer hem. Sedan ska jag roa mig med lite sims, innan datorn ska få sig en genomkörare. Den vägrade nämligen stänga av sig igår, den bara startade om hela tiden tills man drog ut strömsladden^^ Så lite diskfragemtering ska den få genomlida så kanske något löser sig. Man vet ju aldrig.


   Öh...   

Datum: 2010-12-29 Tid: 17:08:11    

Har varit och handlat mat idag, känner hur vuxenpoängen bara kastas mot mig^^ Så tänkte ta en varm macka med salami och god ost nu innan jag byter dator för att fixa till "headern" som ska vara på hesidan senare. Måste ju börja någonstans, och utan några bilder som är färdigredigerade är det rätt svårt att börja koda. Tänkte ta och klistra ihop alla bilder+text i photoshop med innan jag kodar, kan vara bra att ha som mall sedan. Och för att ha något att visa läraren.


   29 december 2010   

Datum: 2010-12-29 Tid: 11:27:52    

Idag står handla på schemat. Ska inte handla så jättemycket, lite mjölk, honung och lite till som jag tycker att jag vill ha att äta. Mammas ICA-kort ligger och väntar på att användas^^ Fast hade tänkt spela lite sims först, samt äta så tar jag "shoppingrundan" i eftermiddag. Måste jobba lite på hemsidan med, och räkna något tal i matten så jag inte tappar den ännu mer än vad jag redan gjort. Fullt upp egentligen, ska bara sätta mig och verkligen göra det också vilket är det svåra...


   Trollkarlens lärling   

Datum: 2010-12-28 Tid: 23:24:13    

Var en väldigt bra film som vi såg. Lite lagom spännande(alla fantsyfilmer slutar ju alltid på samma sätt...) många roliga inslag och en del fysiksnack^^ Kan verkligen rekommendera den =)

Vi var ute en stund sedan med, skulle kasta snöbollar till katten var tanken. Men han hade sprungit iväg och gömt sig. Så vi kastade snö på varandra istället, innan jag satte mig i min kalla bil igen och körde hemåt.


   Filmkväll   

Datum: 2010-12-28 Tid: 18:18:21    

Är det tänkt att det ska bli i kväll i alla fall. Får se hur sent de(Frida) ringer och säger att jag kan köra. Måste dock hinna äta innan, magen kurrar hur mycket som helst. Inget bra att sätta sig i en bil och köra i mörker med tom mage heller. Det är ungefär lika smart som att sätta sig i en bil och köra med tom tank. Man kommer liksom inte så långt. Och i denna kylan vill man inte bli stående heller...

Nu ropade mamma att det var mat, så då är det bara att pallra sig ner i köket, äta och se glad ut! =)


   28 december 2010   

Datum: 2010-12-28 Tid: 15:34:22    
Har varit ute idag, händer väl inte direkt varje dag när jag är ledig. Trivs mycket bättre inne i värmen, men hade ett paket som skulle postas så då var det bara att sticka ut näsan utanför dörren och knalla iväg.
Tänkte hinna med att vara lite duktig och tömma diskmaskinen också innan mamma&pappa kommer hem, så jag får lite pluspoäng^^


   Haha   

Datum: 2010-12-27 Tid: 17:26:48    

Lyckat att jag skrev fel datum på förra inlägget, tyckte väl att något inte stämde men kom inte på vad förren nu.
Var hos farmor en runda tillsammans med syster. Hon är rätt kul, och säger lite lagom knäppa saker ibland^^

Har även lyckats snickra ihop en liten(eller, liten och liten...) låda att skicka iväg en poster i, får bara hoppas att den håller i vädret och att den inte kläms sönder på vägen. En poster ska vara utan veck, annars är den inte fin...

Lite småskabbig Tobbeliten, men han kommer bli snygg som vuxen!


   27 december 2010   

Datum: 2010-12-27 Tid: 10:22:20    
Har så himla dålig fantasi just nu... Steg upp för en timme sedan, och sen fastnade jag som vanligt framför datorn. Men batteriet tar slut någon gång, så då måste jag slita mig från skärmen. Blir nog något tal matte, minst 3 ska göras under dagen har jag bestämt! Lite sims ska nog också hinnas med, och en massa mat. Har snart gått upp de tre kilona jag tappade när jag var sjuk igen. Jag är dessutom inte längre hungrig konstant längre, utan det värsta har släppt. Men det är lika bra att äta lite extra ändå. Kanske är så hurtig att jag till och med letar fram hantlarna och kör igenom styrketräningsprogrammet jag överlevt en gång tidigare. Behöver röra på mig.

Ska se till att vakna upp ordentligt nu och göra något vettigt!

   Julfirande   

Datum: 2010-12-26 Tid: 19:37:17    

Var hos mormor hela dagen idag, skoj var det. Dock kände jag mig lite ensam eftersom jag är den enda utan respektive^^
Mycket mat, special till mig som inte äter julmat. Blev julklappsleken där jag vann näsdukar och en microputsduk... Så nu har väl alla fått för sig att jag kommer att städa. Kul var det i alla fall att träffa alla igen.


   26 december 2010   

Datum: 2010-12-26 Tid: 10:40:34    

Snart bär det av mot mormor för att fira jul igen. Men först ska jag tydligen räkna en massa tråkig matte, har inte räknat på minst 2 veckor och nu ska jag tydligen vara färdig med tre tal inom en halvtimme. Kommer verkligen gå super...pause...NOT!


   25 december 2010   

Datum: 2010-12-25 Tid: 18:20:06    
Det är inte klokt vad hungrig man blir efter att ha mått illa i ett dygn, massa vikt tappar man tydligen med. Ställde mig på vågen tidigare idag och hade tappat 3kg, vilket inte är bra. Jag ska ju upp i vikt, inte ner! Men har börjat kunna äta lite riktig mat idag igen, så de tre kilona ska förhoppningsvis snar vara på plats igen.

Mamma fick den nya versionen av Monopol i julklapp, tänkte se om någon ville vara med och spela. Dock känns det jättekonstigt att gatorna har andra färger, där finns inga pengar, plastpjäser samt plasthus/hotell. Hallå, vart tog tiorna, Hornsgatan för 40spänn, tennpjäserna samt de ostadiga trähusen vägen. Njae.. Utan det blir det inget riktigt Monopol, kanske därför de döpt om det till Monopoly samt ändrat lite i reglerna.


   Hemsk jul!   

Datum: 2010-12-24 Tid: 20:50:22    
Inte hela julen kanske, kul att syster är hemma, nyttiga och fina paket samt att jag slapp julmaten kan läggas till den positiva sidan. Den negativa sidan väger dock tyvärr över. Började spy vid fyratiden i morse, och har hållt på till och från sedan dess. Usch, inget kul alls... Så iår var vi bara familjen, ingen annan vågade sig hit eftersom pappa var sjuk tidigare i veckan och det nu var min tur. Jag bara håller tummarna för att det ska gå över till på söndag då vi ska åka till mormor, så ska göra vad jag kan för att äta något lite "matigare" än det jag ätit idag; nämligen samarin(tack och lov för det underbara!), vatten, saft samt ett glas proviva. Snacka om att magen kurar, men vågar inte äta något mer. Spydde av en bit gurka tidigare så...

   Vi har ekorrar i granen...   

Datum: 2010-12-23 Tid: 20:35:25    

Vår julgran är verkligen underbart vacker iår^^ Jag och syster klädde den nyss, och efter många turer ner i källaren på jakt efter glitter blev den riktigt fin.

Fint litet fågelbo som pappa hittade inuti granen^^

Det befolkades rätt snabbt av två snögubbar...

...medan ekorren fick sitta en bit därifrån och bara titta på^^


   22 december 2010   

Datum: 2010-12-22 Tid: 21:27:07    
Känns som om all mina lovdagar ser likadana ut: stiger upp, äter frukost, kollar bilddagboken m.m., eldar, läser, spelar sims, äter nån macka då och då. Typ, riktigt tråkiga. Just därför piffade jag till dagen i dag lite, gick till optikern och köpte mer linsvätska samt sprang inom frisören för att boka tid till klipp, vilket de hade cirka 5 minuter senare.
Så äntligen blev jag av med trasslet som skulle föreställa mitt hår. Hoppas nu bara att hon fick bort alla kluvna toppar så det kan bli så lent och silkesmjukt igen som det en gång var. Dessutom tog hon inte så mycket på längden så drömmen om långt hår till studenten lever fortfarande, dock är juå andra sidan drömmen om att bli av med tandställningen tills dess rätt grusad. Fast det sista som dör är hoppet^^

   Utomhuskonsert   

Datum: 2010-12-22 Tid: 11:32:46    

Brr... Var riktigt äckligt kallt igår, men jag, Frida och Range drog till K-stad för att kolla på Jay och Minnah. Pappa försökte först övertala mig om att det skulle vara inställt för att det var så kallt (-20) men så var det inte.

Sassa inledde med en låt följt av Minnah med två stycken; Twist and Shout samt What do you want from me. Innan det slutligen var dags för höjdpunkten; Jay!!
Fyra stycken låtar spelade han, alla akustiskt. Dreaming people inledde han med, och avslutade med Black Jesus. Tyvärr blev det ingen Like a prayer som jag hade hoppats på, men det var bra ändå. Sedan var det bara att ställa sig i kön för att få autografer. Tog en bra stund att komma fram, och kostade minst en CD, men det var det värt!

Mina och Fridas fingrar var inte särskilt vackra efter denna upplevelsen. Mina var knallröda och fortfarande lite stela, hennes var kritvita^^ Såg rätt skumt ut med våra bredvid varandra, men det var juliga färger i alla fall^^


   21 december 2010   

Datum: 2010-12-21 Tid: 14:46:00    
Haha, snart fyller min blogg 1 år! Tror det är på torsdag, men är inte helt säker- Får ta och leta lite i arktivet och ta reda på det. En sak jag däremot vet är att jag bara har haft två olika designer på bloggen under detta året, så det börjar bli dags för en ny.

Rätt tråkig dag än så länge, har spelat lite sims och suttit vid datorn en massa. Bestämde mig för att kolla på film innan med, Casper möter Wendy blev det. Supersöt film, dock kunde man ju knappt hålla sig för skratt. Filmen har några år på nacken, är dåligt dubbad och i VHS-format. Specialeffekterna ska jag väl inte ens nämna... Men det var ett bra tidsfördriv, dock hade det nog varit bättre att låta minnena av filmen ta över^^

Får se om det blir in till K-stad idag igen, Minnah och Jay ska uppträda där. Lite sugen är man allt, dock kunde det ju varit snäppet varmare.

   20 december 2010   

Datum: 2010-12-20 Tid: 20:00:50    

Varit i K-stad hela dagen. Var tänkt att det skulle bli en massa julklappsshopping, men det blev bara en julklapp till syster. Var inne två rundor hos käftis med, första var ordinarie och andra var för att det knäppte till i en tand bara en liten stund senare...
Fick en massa träning på mörkerkörning, halka och stadstrafik i rusningstid i alla fall. Lite parkeringar och vändningar hann jag med att gå igenom^^

Var inom Mia på vägen hem, hälsade på hennes nya lilla valp Ville som var så gudomligt söt så det finns knappt inte=)


   Cutting Crew - Died in your arms   

Datum: 2010-12-20 Tid: 10:23:00    

   19 december 2010   

Datum: 2010-12-19 Tid: 11:58:20    
Blev inget skrivet igår, satt och spelade sims och sedan var det dags för barnkalas. Så mycket barnkalas det nu blir med bara två barn^^
Mamma och pappa har varit och huggt gran nu, så efter lunch ska den kläs vilket lär bli min uppgift eftersom jag inte pallade gå upp vid åtta i morse för att hänga med ut i skogen. Tänkte ta och försöka röja lite mer på mitt rum med idag, det får väl i alla fall vara fint till jul.

   17 december 2010   

Datum: 2010-12-17 Tid: 15:57:46    

Nu har jag jullov!!!
Känns jättebra, så idag hade jag tänkt belöna mig själv med att sitta och spela lite sims. Har känt för att göra det hela veckan, men klarat av att motstå och istället pluggat. Så nu har jag gjort mig förtjänt av det.
Gjorde slutligen mitt föredrag, hade ingen aning om vad jag skulle prata om igår kväll men fastnade till sist för om språket gjorde någon skillnad på högre betyg. Gick faktiskt helt okej, även om det var totalt improviserat och jag bara hade mitt huvud att gå efter. Eller, hade ju boken En lat jävels guide till MVG i alla ämnen och en bild från NP-häftet att luta mig mot lite.


   16 december 2010   

Datum: 2010-12-16 Tid: 10:01:27    
Sitter och laddar inför i eftermiddag nu. Ska hinna kolla igenom några saker till, sedan är jag väl så redo jag kan bli... Eller något.

Snön faller utanför fönstret, inget kul alls om man tänkt att gå till skolan, vilket jag hade tänkt. Har jag tur så slutar det lite lagom tills jag ska gå, men med min otur lär det väl börja storma då istället.

   Går inget bra...   

Datum: 2010-12-15 Tid: 13:40:19    


Pluggandet går som vanligt jättedåligt, har tre gamla prov jag tänkte räkna igenom. Har inte ens blivit färdig med ett... Fast å andra sidan har jag faktiskt förstått det jag räknat, trots att det var nästan ett år sedan jag sysslade med det sist. Det måste ju ändå betyda något?

Har en liten paus just nu, tänkte skriva in det jag skrivit till religionsuppgiften på datorn. Avskyr när man får direktiv om radavstånd, typsnitt och storlek. Då kan man inte få det att se mer ut än vad det är, förutom med hjälp av rubriker förstås^^ Och de kan göra en väldans skillnad...


   15 december 2010   

Datum: 2010-12-15 Tid: 10:48:21    
Har precis varit iväg på pianolektion. Den gick helt hyfsat faktiskt. Svårt att hitta tid till att träna när man har en massa slutprov att plugga inför och dessutom några inlämningsuppgifter.
Fick en ny låt att lära in, nämligen Sarah Dawn Finers "Moving on". Tanken är att jag ska kompa och Oskar ska sjunga till. Tror det kan bli superbra, om jag bara hittar tiden till att träna, men det är mycket enklare när man är två för är man själv är det just bara för en själv man förstör och stannar upp. Är man två måste man tänka lite längre.


Ska plugga järnet nu fram till middag här hemma. Sticker kanske till skolan en runda sedan om jag har hakat upp mig på något och behöver hjälp.

   Underbara schemaändringar...   

Datum: 2010-12-14 Tid: 10:26:41    

Eller, inte särskilt underbara. Speciellt inte när läraren uppenbarligen inte vet om det. Har suttit i skolan sedan halv nio och väntat tillsammans med resten av klassen. Inget kul alls.
Tänkte ägna lite tid åt fysikplugg innan jag ska tillbaka till skolan för en sista religionslektion. Känns kanske inte helt meningsfullt, förra lektionen satt vi mest och pratade bara. Och idag skulle det tydligen bli fika, fast vem tackar nej till det egentligen...^^


Nu, åter till pluggelugg böckerna så jag har gort något vettig idag!


   13 december 2010   

Datum: 2010-12-13 Tid: 12:52:48    

Som Frida skrev tidigare, har varit på ett luciatåg i morse och om cirka en timme är det dags igen. Denna gången på ålderdomshemmen, och där brukar det vara väldigt uppskattat och de sitter och sjunger med och vilket som.

Tråkigt att bara sitta och vänta på att något ska hända. Menmen, ibland är det så och det är bara att acceptera, kan ju inte alltid hända något hela tiden. Även fast just perioder på typ en timme är grymt jobbiga, för kort för att hinn starta upp och göra något, för långt för att bara vänta...

Saknar min svarte springare!


   Duktiga dagen :)   

Datum: 2010-12-13 Tid: 10:11:30    
Maria har varit duktig idag och sjungit Lucia sen gått te skolan för att jobba men att sitta o titta på datorn är inte direkt fysik räkning:O
Och mer duktig ska hon bli hon ska sjunga tre gånger till idag och göra mer av denna fysik räkning. Själv borde man också räkna i stället för att sitta o vänte tills klockan blir 15:00......

   12 december 2010   

Datum: 2010-12-12 Tid: 13:35:13    

Mamma fyller år idag! Så vi ska fira henne lite. Trodde först att det bara skulle komma runt tre stycken hit, men nu verkar det som om halva släkten kommer. Aldrig blir det som man tror.
Var uppe vid stugan i förmiddags och skulle fotografera till nya hemsidan jag håller på att göra. Har aldrig kört i snö innan, det var läskigt när bilen kasade vid inbromsning. Huvaligen... Men bilderna blir nog bra, de såg bra ut i kameran i alla fall. Ska ta och ladda in dem i datorn innan jag glömmer bort det.


   Sjungit   

Datum: 2010-12-11 Tid: 21:27:07    
Har varit i kyrkan och sjungit nu. Julkonsert med Åsa Jinder och Mattias Holmgren, som vi i kören fick vara med på och oa i fyra låtar. Väldigt intressant... Eller inte, men en gratis julkonsert säger man ju inte direkt nej till, speciellt inte när den var så dyr som den var. Inte ens halva kyrkan var fylld med folk, kören var nästan större. Fast då är ju allt som vanligt här^^

   11 december 2010   

Datum: 2010-12-11 Tid: 14:33:54    

Har faktiskt städat(!) lite på rummet idag. Ser inte fullt lika kaotiskt ut, men långt ifrån bra. Har helt enkelt alldeles för många saker för mitt eget bästa och för rummets storlek.

Plockat fram kläder till ikväll samt hunnit måla naglarna har jag med gjort. Ska sjunga med kören, och vi skulle klä oss i svart, grått och rött. Svarta tights, klänning samt en grå jeansjacka. Till det blir det röda naglar, smycken, en skarfs och kanske röda läppar. Tror och hoppas att det blir snyggt och duger.


Söta Hero som har hårat ner min jacka något så förskräckligt^^


   Böcker!   

Datum: 2010-12-10 Tid: 17:35:00    
Har fått mitt bokpaket från Bokus nu! Happyhappy! Så nu ska det läsas i helgen. Tänkte ta och börja med "En lat jävels guide till MVG i alla ämnen", lite sent påtänkt med tanke på att jag bara har en termin kvar av gymnasiet, men det kan vara kul att läsa ändå. Blondinbellas "Egoboost" samt tre böcker av Meg Cabot och två av Katarina von Bredow ligger också och väntar på mig.
Tyvärr ligger även en del skolarbete, men tänkte ta tag i det imorgon när det är ljust ute. Väldigt mycket enklare att plugga då, dessutom har ju inte all tankeenergi gått åt till att labba i kemi som idag.

   10 december 2010   

Datum: 2010-12-10 Tid: 11:22:55    
Har svenskalektion nu, och fick sno till mig Tiinas dator^^ Skulle egentligen ha hållit ett litet tal om något, men seg som jag är har jag inte skrivit något så är jag allmänt uttråkad istället. Känner inte riktigt att jag har haft tid till det heller...

Snart är det dags för lunch, ska bli spännande att se om man faktiskt klarar av att äta det eller om det blir till att fasta idag som vanligt. Tiina instämmer i biten att det inte är ätbart. Det märker vi snart^^

   Orkar inte...   

Datum: 2010-12-09 Tid: 17:12:20    
Måste plugga en massa, men jag känner verkligen inte för det. Nästan så att det känns mer lockande att städa på rummet istället. Borde ta före- och efterbilder på rummet i så fall, för det lär ju bli en kollosal skillnad.

Förstår inte hur man kan vara så trött... Sov faktiskt riktigt gott i natt och vaknade till och med av mig själv 5 minuter innan klockan ringde, så jag borde ju vara utvilad.

Har total bloggtorka, så har någon något tips vad jag ska skriva om så välkomnas det gärna!

   9 december 2010   

Datum: 2010-12-09 Tid: 10:28:09    
Satt och pluggade, eller rättare sagt försökte plugga, hela dagen igår. Förutom den lilla rundan jag var uppe i stallet för att hämta hem mina spön.

Snart är det dags för skola igen, tycker inte om fysik! Men detta är typ nästsista lektionen för resten av gymnasiet, så det kan jag nog överleva =D

   PLUGG!!!!!   

Datum: 2010-12-08 Tid: 14:59:47    

Lätt att plugga idag da... så ja ringde marre så de skulle bli något av de o inte bara sitta o tänka på annat... Gissa vad vi har gjort-.- Pratat Jay.världens största hund och kanin.. Väldigt mycket Fysik plugg i det-.- Samt lyssat på de mästa av idol finaliseternas låtar ;D
Med andro ord en väldigt aktiv dag. Den kan du inte slå ;)
Såhär trött blir man av att plugga...


   Pello   

Datum: 2010-12-07 Tid: 21:00:00    

Hann ju inte blogga igår... Då var det snälla underbara Pellolellos födelsedag!
Hela 14 år blev lilltjejen. Grattis i efterskott!


   Rött läppstift   

Datum: 2010-12-07 Tid: 19:18:54    


Testade att smeta på lite rött läppstift, enda gångerna jag brukar det annars är på halloween. Vet inte riktigt vad jag själv tycker om det. Blev en väldig skillnad i alla fall.

Vad tycks?


   7 december 2010   

Datum: 2010-12-07 Tid: 15:19:16    
Blev inget bloggat igår, slutade skolan tidigt så jag och Frida tog 11-tåget till Malmö för lite shopping! På någon vänster lyckades jag att inte köpa några julklappar, utan bara till mig själv. Fast det var behövligt det jag köpte, bland annat två zipjackor och en pufffluffkjol. Har tänkt att jag skulle köpa en sådan i snart två år nu, men aldrig gjort det. Så då var det bara att passa på när man hade chansen.

Fick reda på religionsprovet idag, ett MVG satt väldigt fint! Behöver bara få VG på en uppgift nu, så har jag MVG i religion, och det är ju inget man tackar nej till.
Ska ta och avsluta min lilla låda med blåbärssorbet nu, och passa på att bli färdig med tankekartan i samma veva. Har bara litelite kvar och sedan ska den skickas in.

   5 december 2010   

Datum: 2010-12-05 Tid: 17:43:13    
Önskar att denna dagen kunde ta slut nu, inte för att den har varit hemsk på något sätt. Bara väldigt långtråkig. Har spelat en massa sims, städat lite på rummet, läst ut ytterligare en bok... Inte världens roligaste, men det fick tiden att gå i alla fall.

Fick slutligen svar från abc-gruppen med. Skickade mejl till dem förra veckan om min studentmössa, fick svar och sedan var det helt dött. Skickade igen i fredags och fick nu veta att de har haft strul med mejlen... Kul att om de inte hade haft det hade jag kunnat ändra min mössa, men NU är dte tydligen försent. Blir så sur! Jag får i alla fall avdrag på de sakerna jag inte längre vill ha, men de är där ändå...

   4 december 2010   

Datum: 2010-12-04 Tid: 17:54:02    
Kom precis på att jag har glömt mina två ridspön i stallet, så jag får väl ta och pallra mig dit en dag och plocka med dem hem. Kan ju passa på att lämna tillbaka yoga-DVDerna samtidigt med.

Har legat och halvslumrat hela dagen, spelat lite sims samt läst en massa. Har inte riktigt varit motiverad, men lyckades plocka lite på rummet.
Får väl ta och fortsätta med min overksamhet, eller kanske masa mig nerför trappan och se vem det var som plingade på dörren för en stund sedan...

   3 december 2010   

Datum: 2010-12-03 Tid: 16:11:58    

Äckligt slapp vecka, fast ändå inte. Var i skolan en halvdag i måndags, ledig hela tisdagen, skrev ett prov på 1½timme i onsdags, igår var jag ledig och idag är jag sjuk...
Inget kul alls, jag blir så trött av att bara gå hemma och inte använda huvudet. Har mest läst idag, först Skämmerskans dotter och nu håller jag på med andra boken i serien Skämmartecknet. Duktig som jag är, ibland i alla fall, har jag även eldat så det är varmt här samt tömt diskmaskinen.

Ska fortsätta läsa nu, och förhoppningsvis komma på något roligare attt göra sedan.


   1 december 2010   

Datum: 2010-12-01 Tid: 12:10:49    
Bloggen börjar närma sig 1 år nu^^
Ska alldeles strax ut i snön och bege mig till skolan för ett prov i historia. Läste det sista för en halvtimme sedan, så det känns välförberett...NOT...
Jaja, har nästa termin med på mig och då ska historian inte vara på distans längre utan vi ska ha riktiga lektioner, tack och lov. Klarar mig alltid mycket bättre om jag har hört det än bara läst.
Önska mig lycka till!

RSS 2.0