Hahahaha   

Datum: 2009-12-31 Tid: 12:23:29    
Just nu känner man ju sig väldigt fin, sitter i mjukiskläder och har spolar i håret^^ Tänkte börja fixa med mina naglar nu snart, ska ha fransk manikyr och några fina stenar på dem hade jag tänkt. Kommer nog passa bra till resten av kläderna, lägger troligtvis upp en bild på allt när jag är klar.

Kram!

   Nyår   

Datum: 2009-12-31 Tid: 09:55:58    

Usch, jag tycker inte om nyår, då "måste" man ju avge nyårslöften. Och jag tror aldrig att jag har lyckats att hålla mina mer än i 2 veckor, max! Menmen, i år ska det bli ändring på det(som jag säger vartenda år^^) hahaha, årets nyårslöften blir:
1. Skriva minst 365 inlägg och minst 1 per vecka i bloggen
2. Styrketräna en gång i veckan
3. Lägga minst en halvtimme på läxor varje dag(lycka till med det säger jag bara)

Lite lätt nervös också, ska på nyårsfest ikväll. Med helt nytt folk, känner en som ska vara där, värdinnan har jag träffat max 2 gånger tidigare. Men det blir vad man gör det till, och jag SKA se till att jag får roligt!

Kram!


   Uppvärmd igen...   

Datum: 2009-12-30 Tid: 19:46:07    
Det är kallt ute för er som inte märkt det. Har suttit hemma nu i 1½ timme, och har först nu slutat att frysa. Mockade alla boxarna i stallet innan jag drog hem igen, var för kallt för att rida och började dessutom bli hungrig^^
Blev så glad när jag loggade in och såg att jag fått komentarer, och att nån annan än Ellen har kollat bloggen. Trodde inte direkt att det skulle ske nämligen.

Emma loggade efter ett bra tag in, så nu har jag koll på låtarna, har börjat träna lite också, men det låter som vanligt som om jag misshandlar pianot eller något. Men det blir bättre när jag lärt in ackordföljderna.

Kram!

   Sol!   

Datum: 2009-12-30 Tid: 11:08:42    
Wow, för en gångs skull är det fint väder ute^^ Ska troligtvis bort till stallet en runda sedan, Mia är ju inte hemma=( så jag får ta och hjälpa till med att mocka, och ska nog ta och rida Pors också.

Hahaha, måste ta och träna på låtarna till på måndag också, det dumma är bara att jag inte kommer ihåg vilka jag skulle spela på. Så jag får sitta inloggad till Emma eller Oskar loggar in och hoppas att de har lite bättre koll.

   Hos Rulle   

Datum: 2009-12-29 Tid: 10:05:51    

Var ju då hos Rulle igår, och det var verkligen längesedan jag var där... De hade skaffat hund! En söt liten Milli, hon är 10 veckor. Fast det var ju inte helt säkert att hon var en hund, hon högg som en huggorm och lät som en katt^^ Satt där hela kvällen och pratade, och sedan vid 22 körde jag hem i kylan igen.


   Finally   

Datum: 2009-12-28 Tid: 17:35:09    
Äntligen kan jag slappna av! Är lite utav ett kontrollfreak som måste veta att kompisarna lever, och får man inte minsta lilla livstecken från dem på mer än 3 dagar är det panik som gäller. Och nu, efter ett bra tag fick jag snacka med både Ellen och Rulle, så nu kan jag slappna av ett tag framåt.

Nu ska jag fixa till mig lite och sedan ta moppen till Rulle, ska låna en kjol av henne och hälsa på hennes vovve!

   Ingen bra dag...   

Datum: 2009-12-28 Tid: 13:03:05    
...speciellt inte för pianospel, det låter allvarligt talat som om jag misshandlar det. Och med min vackra sångröst till kan det ju inte bli annat än katastrof... Och dumt nog kommer jag inte ha nån pianolektion förrän vecka 4 igen, så jag får fortsätta och försöka lösa ut det på egen hand. Förhoppningsvis får jag ihop det, men jag har inte allt förstora idéer om det.

Jag fattar inte vad jag gör för fel, på Pors designen där, på båda mina datorer är hela bloggen typ svart. Men för Frida såg den ut som den skulle. Fuck it, säger jag bara. Så jag får ta och ta tummen ur röven och skriva ihop en ny stilmall som förhoppningsvis gör som jag vill.

   Så!   

Datum: 2009-12-27 Tid: 22:16:26    
Nu har jag bestämt mig, det blir samma design här som på den andra bloggen. Pallar verkligen inte att skriva en helt ny stilmall när det bara är att kopiera den andra. Dock ska jag fixa en annan header, så imorgon är dte bildjakt i den stationära som gäller. Förhoppningsvis hittar jag någon bild som jag kan använda mig av.

   Funderar   

Datum: 2009-12-27 Tid: 11:07:19    

Vaknade precis och sitter nu här och funderar om designen på denna bloggen. Om jag ska likadan som på Pors, fast deå med en annan header naturligtvis, eller om jag ska hitta på något nytt. Enklast hade ju varit att bara kopiera stilmallen från Pors... Ska fundera ett tag till på det så får vi se sen hur det blir.


   Välkommen till min nya blogg!   

Datum: 2009-12-26 Tid: 16:30:53    
hahahaha, detta kommer typ bli årets nyårslöfte; jag ska under år 2010 skriva minst 365 blogginlägg! Och jag måste skriva minst ett på vecka, undrar om jag kommer att klara av det... Troligtvis inte, men jag tänker göra ett försök.

Så i den här bloggen kommer jag att skriva om vad som händer mig, vad jag gör om dagarna, tycker om, inte tycker om och allt sånt.
Och Ellen behöver inte oroa sig, hon behöver bara bli glad. För jag kommer självklart fortsätta uppdatera om mig och Pors i den bloggen, så det blir dubbelt upp!

Kram!

RSS 2.0