31a mars 2011   

Datum: 2011-03-31 Tid: 09:48:27    

Sovmorgon idag, vilket gillas väldigt mycket! Dessutom är mamma hemma hela dagen, vilket innebär att jag är tvungen att göra något vettigt istället för att sova bort tiden, och ibland behöver man det...
Har plockat lite på mitt rum än så länge, och tänkte nu ta tummen ur röven och söka till högskolan. Lika bra att ha sökt något, även fast det är två veckor kvar. Kanske jag sover bättre sedan med, har alltid problem med sömnen om det finns något som ligger i bakhuvudet och skaver en massa.


   30e mars 2011   

Datum: 2011-03-30 Tid: 20:19:16    

Hade en jobbig morgon, med alldeles för lite tid och som grädden på moset så vägrade min bil starta! 2 minuter kvar till pianolektionen ringer jag mamma och ber om att få låna hennes bil, men nej. För en gångs skull hade hon den faktiskt med sig, så jag fick slänga mig på cykeln och cykla, något jag inte gjort sedan jag tog körkort och innan snön... Lite lagom sen spelar jag en stund för att sedan skynda vidare och få skjuts av mamma till K-stad och tandläkaren. Frida hängde med med så efter besöket hos käftis shoppade vi lite innan det var min tur att köra med lilla Blå, en bil som jag aldrig kommit överrens med och inte heller denna gången. Jag körde i alla fall inte in i något, eller fick kärringstopp så lite bra gick det kanske...

Pappa fick surt nog igång min bil på första försökte så jag fick köra en runda till Lönsvegas och lämna saker till Frida som hon glömde^^

Nu blir det Kyle XY, bara nio episoder kvar, så får jag väl försöka visa bild på mina nya jeans imorgon =)


   Sjuk =(   

Datum: 2011-03-29 Tid: 13:08:16    

Blää, har huvudvärk och halsont idag med, så jag stannade hemma från skolan. Känns meningslöst att gå dit när jag ändå inte får in någon kunskap i huvudet som det är just nu.
Har suttit och kollat på Kyle XY hela dagen, snart färdig med andra säsongen också =) Och nu tycker jag att jag har befunnit mig i sittande läge för länge, dags att poppa lite popcorn och lägga sig i soffan igen!


   28e mars 2011   

Datum: 2011-03-28 Tid: 18:56:38    

Snart är även denna månaden till enda, studenten närmar sig mer och mer =)
Det enda dumma med att studenten närmar sig är att även våren och sommaren gör det, och med det blir det en massa pollen i luften och att man ställer om klockor -.-' Varit heltrött hela dagen på grund av den där timmen som försvann. Okej, ska inte skylla allt på den, men kan skylla lite i alla fall =)

Nu ska jag ut och byta lampor i min bil, ser knappt något med helljuset så^^


   tävling   

Datum: 2011-03-27 Tid: 14:32:21    


carlssonpataket och cheval ridsport


   27e mars 2011   

Datum: 2011-03-27 Tid: 14:12:31    

Huvudvärk, halsont och en rinnande näsa är inget kul... Så det blir tyvärr ingen sång i eftermiddag, troligtvis inte heller någon tripp till Lönsvegas. Jaja, jag får roa mig med annat, som att kolla på film. Har ju läst ut sista boken i Vampire Academy nu, och borde börja på bokrecensionen. Men jag pallar verkligen inte...


   26e mars 2011   

Datum: 2011-03-26 Tid: 14:24:07    

Igår var det inte mycket tid över =) Först skolan till halv fyra, med först formgiving där vi fick rita och sedan kemi. Nästan hela gänget hängde nmed hem till mig på storkok av nudlar^^ för att sedan förflytta oss hem till Tiina där det blev ännu mera kräng, I rymden finns inga känslor samt ett antal avsnitt av Sex and the city. Kan inte göra annat än älska gårdagen, trots att det blev alldeles för mycket onyttigheter och jag fortfarande känner mig mätt.

Nu ska jag strax bege mig mot affären, jag får ju stå för handlandet nu när mamma är på Island och sedan tänkte jag köra ett pass Zumba så alla popcornen jag åt igår används till något bra ;)


   24e mars 2011   

Datum: 2011-03-24 Tid: 19:35:58    
God kväll allihopa!

Gud, vad kass jag känner mig på detta just nu. Vill skriva så mycket men kan inte få ut orden när jag väl satt mig att börja. Så mycket annat som drar hela tiden, får ingen ro alls...

Var hos optikern idag på linskoll, känns väldigt bra att jag ser fem snäpp bättre än vad som klassas för normalt seende. Dock gällde det ju inte riktigt höger öga, med båda och med endast vänster blev det så bra. Mitt högra är som vanligt lite sämre, eller har rättare sagt mer brytningsfel...
Eftersom jag inte hann äta innan optikern fick jag köpa en baguett i kafeterian innan det var dags för CAD.

Längtar tills jag får bilderna jag och Frida tog igår, kan förhoppningsvis använda någon av dem till en ny design =)

Men nu ska jag återvända till antingen min bok, eller se ytterligare ett avsnitt av Kyle XY. Kan bara inte sluta med något av dem!


   Tjoooooo Tiina här :D   

Datum: 2011-03-22 Tid: 13:54:09    

Sitter just nu i skolan med mina bebbar, har samhälle, är dock inte så jätte effektiva :P
Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva, haha. (marre tvinga mig till detta^^,)

btw kolla min blogg:   http://alwaysfallforyou.blogg.se/



bara för denna bild är fin på my friends :D <3


   21a mars 2011   

Datum: 2011-03-21 Tid: 19:33:45    

Underbart kort mobilblogg jag hann med innan idag. Var var på ica på rasten och jag hade precis fått upp telefonen och skulle blogga när läraren kom tillbaka, hann inte mycket mer än så. Men mums vad gott det var!

Stör mig något så otroligt på min mobil. Två gånger idag har den bara startat om sig, fattade inte anledningen till någon av gånger för som jag mindes det höll jag inte på avstäningsknappen. Dessutom stängde telefonen aldrig av, den bara startade på nytt. Och tidigare har den tjutit när någon ringt, 3 veckor gammal telefon och jag lär få skicka in den på lagning... Snyft, jag som gillar den så mycket.

Nä, nu får jag ta och göra lite nytta. Ska skriva svar på frågorna vi egentligen skulle gjort på lektionen idag, men jag valde att läsa i häftet istället. Efter det är det dags för Top Model.


   Mobilblogg   

Datum: 2011-03-21 Tid: 14:20:10    
Var nyss på ica och köpte vaniljhjärtan, mums!

   Söndagsblogg :D   

Datum: 2011-03-20 Tid: 20:18:25    
Maria tycker jag ska skriva något här igen för att det är sändag men kommer inte på något redigt att skriva :O
Snärt är det måndag igen och skola som vänta usch... Kom på något :O Vi gick hem från Ica och så ska en katt tydligen hälsa på oss men då hoppar en till fram sen sitter de där och låter jätte roligt XD *Film kommer*
Solsidan nu :)

   Against the floor   

Datum: 2011-03-20 Tid: 11:56:11    

   Mobilblogg   

Datum: 2011-03-18 Tid: 11:59:24    
Snön är inget kul, speciellt inte när man slutligen blev av med skiten. Fast lite kul kan den va, Tiina lyckades nästan med konststycket att få en snödusch. Så går det när en skåpbil med snöigt tak bromsar vid övergångsställen... Nu är det bara att vänta på att kemin ska börja så dagen kan ta slut snart!

   kul...   

Datum: 2011-03-17 Tid: 13:43:32    
yeay vad kul... Gick till skolan, sätter mig på en stol och får reda på att läraren är sjuk. Känns som om detta börja hända lite alltför ofta nu.
Kommer toligtvis att traska hemåt snart igen, fast jag måste inom optikern också. Linserna och mina ögon måste kollas igen.

   15e mars 2010   

Datum: 2011-03-15 Tid: 22:20:00    
Ansökningstiden till högskolan började idag :o så nu har jag en månad på mig att skriva ytterligare ett arbetsprov, skriva ihop en snygg ansökan, komma ihåg att skicka in alltihopa samt söka till lth också... Har möte med syon på fredag så kan nog få svar på en hel del frågor då.

Provet var faktiskt bra mycket lättare än vad jag hade förväntat mig, så jag kan nog vänta mig ett relativt högt betyg på det =)
Något mer vettigt än så här pallar jag inte skriva. Är sjukt trött och ska ta tillvara på varenda timme sömn jag kan få så jag blir piggare igen nu när våren nästan är här.

   Lunchrast   

Datum: 2011-03-15 Tid: 12:17:12    
Har lunchrast nu, och alla sitter och försöker plugga in det sista inför provet. För min del kommer det gå skit är jag rätt säker på, har pluggat för lite och är för trött i huvudet för att kunna tänka ordentligt. Ska försöka göra mitt bästa precis som vanligt men jag har inga större förhoppningar på bra betyg. ska försöka trycka in lite mer i huvudet nu, önska mig lycka till =)

   14e mars 2011   

Datum: 2011-03-14 Tid: 19:00:04    

Överlevde historialektionen utan att sova alltför mycket. Dock är jag fortfarande grymt trött, även efter all dextro som jag proppat i mig tillsammans med en kopp kaffe. Jaja, om inte annat får jag sovmorgon på onsdag och kan ta igen den sömnen som jag kanske har missat.
Tänkte ta och förflytta mig från datorn till skrivbordet för lite plugg inför provet imorgon. Känns visserligen som jag kan det mesta redan efter att friskat upp minnet från högstadielektionerna, men det skadar ju inte att läsa det en gång till. Kan ju bara bli bättre då!


Saknar lilla Atoz en hel del, hoppas på bättre väder nu snart så jag kan åka och hälsa på honom. Kanske till och med ta en liten barbacka tur i skogen precis som på den gamla "goda" tiden när han skulle stärkas i benen mellan alla skador...


   Mobilblogg igen ")   

Datum: 2011-03-14 Tid: 13:54:55    
Kan man göra annat än att älska skolans internet? Självklart... Men det är rätt bra att ha när man är uttråkad. Har rast mitt i historialektionen och jag håller på att somna. Grymt varmt i klassrummet precis som det alltid är i det, troligtvis det enda på hela skolan som inte är helt iskallt. Första världskriget är det som avhandlas, borde vara intressant men har man hört allt så många gånger tidigare så har man... Längtar tills jag får gå hem och äta av min kalla glass som väntar på mig i frysen =)

   Fridas söndagsblogg   

Datum: 2011-03-13 Tid: 20:17:25    
Nu händer det igen vi skulle ha en plugg dag men vi har heller inte öppnat böckerna denna gången:O
Nu måste det faktiskt bli skärpning här!! Men vi har hittat lite roligt folk i stället ^^ Ätit massa mums för det förkänar vi efter att ha pluggat så hårt.

   13e mars 2011   

Datum: 2011-03-13 Tid: 14:19:40    
Bläääig dag, typ... Är sjukt seg, men snart bär det av mot Lönsvegas för lite plugg. Lär väl bli som förra veckan^^ Har samhällsprov på tisdag på statsskick och ska kunna hur många personer som sitter i riksdagen bland annat. Får hoppas vädret är lite bättre där borta med, för här är det så grymt grått och trist.


   12e mars 2011   

Datum: 2011-03-12 Tid: 16:52:16    

Återigen en sims-dag, har jag väl börjat spela igen efter ett långt uppehåll spelar jag mycket!

Två av mina ytterst vackra simmar som jag inte riktigt förstod genetiken på... Mamman är brunett och har grönbruna ögon, pappan är brunett och har grå ögon. Ungarna varierar lite, svart hår och brunt hår, grönbruna och bruna ögon, vad sjutton hände liksom? Kom sedan på att både svart hår och bruna ögon fanns i släkten på dem, men det tog ett tag....

Ikväll får vi middagsgäster och så är det naturligtvis Melodifestivalsfinalen som ska kollas på.


   11e mars 2011   

Datum: 2011-03-11 Tid: 23:12:59    



Är fortfarande lite småsur för att läraren inte kan ta och meddela i tid att han inte tänker dyka upp...

Efter förmiddagsplugget/surandet var det dags för det äckliga kemiprovet. Jag trodde att det skulle gå skit, men efter att ha gjort vad jag kunnat märkte jag att det troligtvis räcker till ett VG. Och det är inte fy skam när man inte pluggat alls... Ibland har man tur som kommer ihåg det mesta som sägs på lektionstid och kan pussla ihop det rätt när det väl gäller.

Eftermiddagen och resterande av kvällen har jag spenderat framför datorn och mitt älskade sims som jag tyvärr spelar alltför sällan. Men nu är det snart dags att sova känner jag, om inte annats så lägger datorn snart av och då har jag inte mycket till val^^


   Mobilblogg   

Datum: 2011-03-11 Tid: 09:10:13    
Sitter och är lite allmänt sur nu, kommer till skolan och har verkligen stressat för att komma i tid. In i klassrummet och ser; ingen lärare! detta är andra gången som vi inte får reda på det i förväg. Han har telefonnummer till i alla fall två av oss, hur svårt kan det då vara att skicka ett sms eller ringa så djungeltelegrafen sprider det. Men nejdå, man får inget veta förren man sitter i skolan och skulle börjat för fem minuter sedan. Tro mig, det blixtrar runt mitt huvud... Nu blir det kemiplugg för hela slanten!

   Studentmössa!   

Datum: 2011-03-10 Tid: 20:46:01    


Min fina studentmössa!!!


   ...   

Datum: 2011-03-10 Tid: 18:56:16    


Jag är med och tävlar hos http://www.sorbyryttarna.blogg.se om en rosa träning/tävlings-outfitt, var med du också ! Gå in på deras blogg för mer information om tävligen eller för att anmäla dig.


   Lektion   

Datum: 2011-03-10 Tid: 14:02:57    
Jag sitter nästan och sover, har CAD-lektion men ingen lust att sitta och pyssla med det egentligen. Usch, märks verkligen hur mycket man reagerar på vädret. Så länge det är soligt ute är jag glad och fylld av energi, nu när det istället blaskar och regnar blir jag helt seg och vill inget alls. Lite småjobbigt är det allt men snart kommer väl sommaren med lite mer sol och mindre regn.

   10e mars 2011   

Datum: 2011-03-10 Tid: 10:44:42    
Känns lite som jag kör varannandag bloggning nu... Blir så när man inte riktigt alltid känner för att skriva.

Igår var jag i Växjö och kollade på universitetet. Väldigt fin skola, dock hittade jag inget som jag direkt skulle vilja läsa. Så jag hamnar troligtvis inte där.

Snart är det dags för skolan, eller har nästan 2 timmar kvar innan lektionen börjar när jag tänker efter men kanske dags att börja fixa till sig ändå.

   8e mars 2011   

Datum: 2011-03-08 Tid: 20:42:33    

Sena kvällen nu nästan. Frida är här och ska stanna till imorgon, då vi ska åka med skolan till Växjö för att kolla på universitetet där. Se om det är något för mig. Dock går bussen dit nästan okrisligt tidigt, speciellt med tanke på att vi har "ledig" dag, nämligen 8.00. Det är en halvtimme tidigare än vad jag brukar börja skolan.

Våra studentmössor kom idag! Helt plötsligt känns studenten mil närmare, bara känslan av att sätta mössan på huvudet, se sig själv i den i spegeln. Snart är det dags, en dag jag borde längtar till och fruktar.
Nu är det däremot dags för lite ätande=)


   Kemi plugg   

Datum: 2011-03-06 Tid: 17:13:04    
Nu har Maria kommit till Lönsboda till mig Frida :D
Tanker var att vi skulle sätt oss och vara flitiga med våra kemi böcker men... Just nu sitter hon med näsan i boken som hon precis fick så får kanske slita den ifrån henne. Men varför göra det när jag själv inte redigt vill göra kemi^^
Får se hur långt vi kommer ;)

   6e mars 2011   

Datum: 2011-03-06 Tid: 12:25:46    

Hej solsken!!!
Det är inte klokt vad någon plusgrad och lite solsken kan göra för humöret. Så skönt med fönster i söderläge, uppdragna persienner och att sitta innanför med solens värmande strålar.
Var lite småkallt när jag gick hemifrån vid halv nio imorse, men när jag skulle promenixa hem igen halv tolv var det underbart skönt ute. Så idag var det blommig kjol som gällde.

Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra resten av dagen ännu, men troligtvis blir det lite mer städande samt plugg inför kemiprovet på fredag. Kanske till och med hinner med en liten runda till Lönsvegas...


   5e mars 2011   

Datum: 2011-03-05 Tid: 22:16:48    

Ett år sedan Tokio Hotel konserten i Göteborg, hade gärna varit på en till^^

Idag var jag på musikal i Kristianstad, Skönheten och Odjuret. Väldigt bra var den, jag som knappt har sett filmen hade ju inga förväntningar direkt och kunde inte historien utan och innan. Bra skådespelare med superbra röster. Dock var det lite dumt att så många mindre barn var med, vi åkte ju ett helt gäng från körerna. De små var lite överallt och pratade med varandra, kommenterade att "så var det inte i filmen" och jag vet inte vad. Grymt störigt var det i alla fall och förstörde en del av stämningen.

Imorgon ska jag till kyrkan tidigt, redan 08.40 ska vi samlas. Men det blir nog kul ändå, ska sjunga med alla körerna. Nu gäller bara det jobbiga att bestämma vad jag ska ha på mig. Men våren är ju tveklöst påväg nu, med ca. 6 grader varmt idag, så då blir det lite roligare att bestämma kläder. Finns ju en hel del som legat bortgömt längst in i garderoben på grund av kylan.

Nu ska jag krypa till skojs och hoppas att jag somnar snabbt =)
Några sådana här vårtecken har jag dock inte sett ännu =(


   4e mars 2011   

Datum: 2011-03-04 Tid: 18:23:17    

Blev ett rätt sent inlägg idag... Inget bra, speciellt inte med tanke på att jag nu har wifi på telefonen och kan blogga därifrån och dessutom hade datorn med mig till skolan. Inte mycket att göra åt i efterhand.

Fick ett litet ryck när jag kom hem från skolan och plockade lite på rummet. Viss skillnad blev det, fast det är mycket kvar att göra innan det är acceptabelt. På tisdag är det nämligen tänkt att Frida ska sova över här eftersom buss mot Växjö går från skolan redan åtta. Saknar redan min sovmorgon!

Vi kom på ett tema till skattjakten, nämligen Lady Gaga! Hahaha, får hoppas att vi får ihop sju olika outfits som skriker Gaga men fortfarande är godkända...


Tänkte att jag skulle försöka mig på att göra en liknande "klänning", hoppas att det går och blir bra =)


   Skolan   

Datum: 2011-03-03 Tid: 13:56:51    
Gillar inte att det alltid ska vara så kallt i datasalen, mina fingrar har inte riktigt rätt färg just nu om vi säger så...^^

Rast just nu, och har inget vettigt att göra alls. Har kört fast med det jag jobbar med också så kan inte fortsätta heller. Får se om det funkar att spela något spel på facebook tills resten också har rast =)

   3e mars 2011   

Datum: 2011-03-03 Tid: 11:34:58    

En timme kvar till dagens lektion och lunchnudlarna kokar snart på spisen. Förmiddagen har spenderats framför datorn med en bångstyrig telefon som jag slutligen efter en hel del letande hittade en svensk manual till. Naturligtvis, bara för att irritera mig ännu mer så stod inte jag letade efter med. I alla fall inte i den halvan av manualen jag hann kolla i innan datorn och telefonen började bråka ännu mer med varandra och krävde omstart.

Men nu har jag lite musik i telefonen, och har lärt känna den ytterligare. Har en del bilder från gårdagen som ska läggas upp här sedan, men det får vänta tills jag kommer hem och har tid för mer bråk och oenighet.
Får hoppas att Frida nu inte har glömt att ta med de troligtvis smaskiga muffinsarna!


   Mobilblogg   

Datum: 2011-03-02 Tid: 10:55:54    
Sitter i skolan på deras wifi :)snackar lite med Frida som jag hittade högst upp i en byggnad. Känns helskumt att skriva på telefonen men jag vänjer mig förhoppningsvis. Ska se om jag hittar syon sedan så jag kan prata om min framtid.

   Bra dag =)   

Datum: 2011-03-01 Tid: 16:10:13    

Har faktiskt trots min trötthet och obefintliga sovmorgon varit et bra dag.
Engelskan var lite lagom slapp, satt och läste ur Fridas bok (som jag inte vet vad den heter^^) men den är ju på engelska så... Egentligen skulle vi läsa delar ur Robinson Crouse, men det kan jag sitta och göra hemma när jag inte har möjligthet att läsa den underbara boken.
Blev pizza till lunch tillsammans med Frida och Alice. Vi kände inte direkt för fisk som det alltid är på tisdagar, capriosa(som säkert inte stavas så) är mycket godare!
Debatten i skolan gick över förväntan. Riktigt svårt att debattera för något man själv absolut inte tycker, snarare motsatsen. Men på det stora hela tyckte jag att vi gjorde ett bra jobb.

När jag kom hem var det direkt iväg igen och hämta ut min nya telefon. Den ligger på laddning nu och jag kan knappt vänta tills dess att batteriet är fulladdat så att jag kan börja använda den =)
Dessutom fick jag reda på att jag vunnit en tävling om Bloggsvar, så nu väntar jag på att mejlet med inbjudan ska trilla ner i inkorgen så jag kan sätta in det i menyn.


   1a mars 2011   

Datum: 2011-03-01 Tid: 07:02:22    

Här går det undan, nyss tyckte jag att det var januari och vi är redan inne i mars...

Gått upp alldeles för tidigt för att skriva färdigt och skriva ut ett skolarbete. I detta huset är det ingen hit att starta den mest högljudda datorn med skrivare mitt i natten, men vid sju på morgonen går det alldeles utmärkt.
Ser verkligen inte fram emot skoldagen, först supertråkig engelska och sedan "partidebatt". Det mest positivamed engelskan är att man kan sova sig igenom det lite då och då utan att tappa särskilt mycket^^

Nä, nu ska jag ta och fortsätta med det jag ska pyssla med och inget annat.


RSS 2.0