Tävling! 181009   

Datum: 2010-03-04 Tid: 15:45:11    

Duktiga lilla Pors!

Tävlingen gick verkligen jättebra! Fösta klassen på 20cm nollade vi på, så en vit rosett fick vi där. Kunde kanske gått lite fortare än den långsamma traven vi höll, men huvudsaken var att ju att komma runt banan utan allt för stora problem och det lyckades vi med.
I 40cm klassen rev vi ett hinder, men fick sedan vara med i omhoppningen i alla fall och vara med och slåss om tredje platsen. Denna andra rundan rev vi inget, men vi höll ju inte världens tempo heller, så en vit rosett till blev det.
Travade alla runderna men red bra vägar och hade honom med mig hela tiden, är man dressyrfreak så är man^^ På omhoppningen blev det dock några språng i galopp också, han tyckte det var roligt!

Jag är verkligen jättenöjd med honom, han skötte sig superbra. Och det märktes knappt att han bara är 3 år och hingst och aldrig varit ute på tävling innan. Helt underbar häst!
Nu ska vi titta framåt mot klubbtävlingen 14/11, då vi ska rida ryttarmärkesprogrammet och, om vi tränar ordentligt på galoppen, ska vi rida LC:2 också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0